Kosmetika

Balade en Provence Jemné tuhé mýdlo pro maminky a děti BIO bez parfemace 80 g

Balade en Provence Jemné tuhé mýdlo pro maminky a děti BIO bez parfemace si poradí i s velmi citlivou pokožkou, včetně těhotných, maminek a miminek.

Sleva 20 % při nákupu 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky Balade en Provence v libovolné kombinaci získáte slevu 20 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
269
Doprava zdarma

O produktu: Balade en Provence Jemné tuhé mýdlo pro maminky a děti BIO bez parfemace 80 g

50130755

Úvod

Jemné a šetrné pro Vás i Vaše miminko. Balade en Provence Jemné tuhé mýdlo pro maminky a děti BIO bez parfemace si díky šetrnému přírodnímu složení poradí i s velmi citlivou pokožkou. Obsažené 100% organické suroviny a absence parfémů jsou zárukou příjemné a hlavně maximálně jemné očisty těla, vlasů i obličeje. Unikátní složení obohacené o kokosový olej, olej z hroznových semínek, řepkový olej, jíl a bambucké máslo zanechá pokožku čistou a vláčnou, zatímco vlasům dodá lesk a potřebnou výživu. Všechny přírodní oleje se nechávají zmýdelnit v rámci tzv. studeného procesu, během něhož odpočívají 30 dní na dřevěných policích, aby postupně prolnuly a vyzrály. Produkty této značky jsou ručně vyráběny ve francouzské Provence s maximálním ohledem na životní prostředí. Jsou certifikovány jako veganský produkt bez testování na zvířatech a baleny ve 100% recyklovatelných obalech.

Výsledek:

  • čistí a zároveň pečuje o pokožku
  • díky 100% přírodnímu složení je vhodné i pro velmi citlivou pokožku
  • nezatěžuje životní prostředí, neobsahuje sulfáty, konzervanty a parfémy
  • vhodné na celé tělo včetně obličeje
  • možné použít také jako šampon

Složení

Kokosový olej, hroznový olej, řepkový olej, jíl, bambucké máslo.


Použití

Mýdlo na obličej: Opláchněte pleť teplou vodou. Kostku promněte ve vlhkých dlaních, přiložte ji k obličeji a dopřejte si jemnou masáž. Vyhněte se oblasti očí. Omyjte vodou. Užijte si pocit čisté a hydratované pleti.

Šampon: Vlasy nejprve opláchněte čistou vodou. Kostku navlhčete v dlaních, přiložte na vlasy a třete, dokud nezačne pěnit. Nyní můžete kostku odložit a namydlené vlasy pečlivě promnout. Následně šampon vymyjte vodou.

Sprchové mýdlo: Kostku navlhčete v dlaních a krouživými pohyby aplikujte na pokožku. Namydlenou pokožku poté opláchněte vodou.


Upozornění

Po použití nechte kostku mýdla uschnout na vzduchu. Na cesty ji berte ve speciální cestovní krabičce. Odměnou vám bude její stálá forma a delší výdrž na všech Vašich výpravách.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.