Kosmetika

A-Derma Dermalibour+ reparační CICA-Krém 50 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: Dermalibour+

Reparační CICA-krém od A-Derma Dermalibour+ obnovuje, zklidňuje a intenzivně regeneruje podrážděnou pokožku. Zanechává ji dokonale hydratovanou a vyživenou.

Velikost balení
215
Ušetříte 32%

Původní cena:  315 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 315 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: A-Derma Dermalibour+ reparační CICA-Krém 50 ml

50130122

Úvod

Reparační CICA-krém od A-Derma Dermalibour+ obnovuje, zklidňuje a intenzivně regeneruje podrážděnou pokožku. Zanechává ji nádherně hydratovanou a vyživenou. Můžete ho použít především na suchá a namáhaná místa na pokožce. Aplikujte ho na vysušené ruce, koutky úst, na oční víčka, na plenkovou dermatitidu nebo na podráždění spojené s kojením. Zklidňuje podrážděnou pokožku dětí i dospělých. Ideální již od narození. Testováno pod dermatologickou, pediatrickou, gynekologickou a oftalmologickou kontrolou. 

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje a čistí podrážděná místa na pokožce
  • regeneruje a obnovuje pokožku
  • nezanechává na pokožce mastný film
  • má velmi příjemnou texturu
  • vhodný již od narození

Složení

Aktivní látky: extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba® (získaných z organického zemědělství) – posiluje a chrání kožní bariéru, komplex mědi a zinku – zklidňuje podráždění, glycerin – hydratuje a vyživuje pokožku, obnovuje hydrolipidický film, 100% přírodní a veganské složení.


Použití

Aplikujte 2x až 3x denně na podrážděná místa. Jestliže budete krém aplikovat na bradavky, je třeba je před kojením důkladně očistit.


O značce

Francouzská dermokosmetická značka A-Derma se specializuje na křehkou a citlivou pokožku celé rodiny. Všechny jejich přípravky obsahují výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®. Tato odrůda pochází z jihozápadní Francie a pěstuje se v souladu se zásadami organického zemědělství. Mladý oves má veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy). Přípravky neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.