Kosmetika

Inlight BIO Bylinková lékárnička 5x7 ml

Značka: INLIGHT

Inlight BIO Bylinková lékárnička obsahuje pět balzámů na nejrůznější obtíže pokožky, kterou můžete mít díky praktické taštičce neustále při sobě.

NAVÍC Inlight Bio tělový olej s arnikou 30 ml Při nákupu produktů značky Inlight v minimální hodnotě 2 999 Kč získáte NAVÍC Inlight Bio tělové máslo 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 129
Doprava zdarma

O produktu: Inlight BIO Bylinková lékárnička 5x7 ml

50130397

Úvod

Inlight BIO Bylinková lékárnička obsahuje pět balzámů na nejrůznější obtíže pokožky, kterou můžete mít díky praktické taštičce neustále při sobě. Hlavní složkou všech balzámů je kombinace přírodních látek, které pomáhají regenerovat suchou, svědící či podrážděnou pokožku.

Bylinková lékárnička na doma i na cesty

  • Inlight BIO Soothing balzám na podrážděnou pokožku je známý pro své blahodárné účinky nejen na opruzeniny a popraskané bradavky.
  • Inlight BIO Recovery balzám na svaly a klouby oceníte zejména po sportu. Jedná se o skvělou přírodní alternativu k analgetickým mastem.
  • Inlight BIO Rescue balzám na problematickou pleť intenzivně pečuje o problematickou pleť se sklony k akné.
  • Inlight BIO Relief balzám na suchou a svědící pokožku zklidňuje a pěstí citlivou pokožky se sklonem k dermatitidě a ekzémům.
  • Inlight BIO Trauma balzám na pohmožděniny zklidňuje, regeneruje a vyživuje pokožku.

Použití

Naneste na postižené místo a počkejte, dokud se produkt plně nevstřebá.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.