Kosmetika

Ducray Neoptide MUŽI 100 ml + Anaphase šampon 200 ml

Značka: DUCRAY

Roztok působí proti procesu, který má za následek neustálé vypadávání vlasů a podporuje jejich kvalitní růst. Pro muže trpící vypadáváním vlasů.

*Sleva 100 Kč při nákupu nad 250 Kč *Při nákupu produktů značky Ducray v minimální hodnotě 250 Kč vč. DPH získáte slevu 100 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ducray Neoptide MUŽI 100 ml + Anaphase šampon 200 ml

50122839

Úvod

Ducray Neoptide roztok je určen pro muže při chronickém vypadáváním vlasů, které je ve většině případů způsobené hormonálními či dědičnými změnami. Obsahuje kombinaci inovativních patentovaných aktivních látek, které působí proti procesu majícímu za následek neustálé vypadávání vlasů. Jeho lehká textura umožňuje optimální absorpci a nezanechává mastné vlasy. Od prvního použití získávají vlasy zpět sílu a vitalitu.

Výsledek:

  • vyživuje a obnovuje vlasový folikul
  • prodlužuje životnost vlasů
  • vlasy získávají zpět sílu a vitalitu

Doplňková péče při vypadávání vlasů

Ducray Anaphase+ šampon revitalizuje unavené vlasy, dodává jim sílu a pevnost. Obsahuje aktivní látku monolaurin, která působí na enzym zodpovědný za vypadávání vlasů. Komplex vitaminů poskytuje základní výživné látky nutné pro růst silných vlasů. Specifické složení šamponu dodává objem vlasům se sklonem k vypadávání. Je vhodný pro každodennímu použití.


Složení

Ducray Neoptide: Synergická patentovaná kombinace peptidoxylu-4 a monolaurinu vytvořená výzkumným týmem dermatologických laboratoří DUCRA: Peptydoxyl-4 stimuluje mikrocirkulaci ve vlasové pokožce a pomáhá doplňovat složky nezbytné pro buněčný metabolismus. Monolaurin snižuje aktivitu klíčového enzymu, který je jedním z hlavních faktorů vypadávání vlasů. Ducray Anaphase+: Monolaurin, Ruscus, Vitaminy B5, B6, Biotin, Hydrolizované pšeničné proteiny, Komplex betainu/glycerinu, Bioodbouratelné složení (v souladu s mezinárodními standardy OECD 301B).


Použití

Ducray Neoptide: Aplikujte jednou denně 9 stisků na suchou nebo vlhkou vlasovou pokožku, zaměřte se na temeno hlavy (oblast ustupujících vlasů). Důkladně promasírujte, aby se přípravek dobře vstřebal. Neoplachujte. Doporučujeme neumývat vlasy 2 hodiny po aplikaci přípravku. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme minimálně 3měsíční kúru.

Ducray Anaphase+: Naneste šampon, napěňte, poté opláchněte. Opakujte aplikaci a nechejte 2 až 3 minuty působit. Následně naneste kúru při vypadávání vlasů.


Upozornění

Ducray Neoptide: Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte v blízkosti očí. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorech. Ducray Anaphase+: Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu