Potraviny a nápoje

BIO Levandule Chodouňská Meruňkový sypaný čaj s levandulí 50 g

Lahodný meruňkový čaj s BIO Levandulí Chodouňskou je vhodný pro doplnění pitného režimu, osvěžení a relaxaci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIO Levandule Chodouňská Meruňkový sypaný čaj s levandulí 50 g

50130947

Úvod

Lahodný čaj s meruňkami a levandulí vás osvěží a povzbudí kdykoli během dne. Meruňky obsahují mnoho vitamínů a vysoké množství bioflavonoidů. Levandule má pozitivní vliv na trávicí a dýchací systém, ovlivňuje kvalitu spánku a relaxace, poskytuje celkovou harmonii tělu i mysli. Dopřejte si šálek lahodného čaje a sami poznejte sílu levandule!

Kouzlo královny bylin - levandule

Staří Egypťané prohlásili Levanduli lékařskou za královnu bylin pro její obrovské množství flavonoidů a terpenů z čisté přírody. V antickém Římě ji používali do koupelí pro její typickou relaxační vůni. Na Slovanských územích, včetně naší země, byla levandule pěstována již od příchodu Keltů a jejich kmenů, kteří ji sem v rámci stěhování národů přinesli. V současné době se nejvíce proslavila levandule z Provence, která je hojně využívána v kosmetickém průmyslu. Levandule se také vkládá mezi oblečení v šatníku, které krásně provoní a zároveň odpuzuje šatní moly. Unikátní manufaktura BIO Levandule Chodouňská vám nyní přináší produkty k vaření, pečení i přímé konzumaci, které obsahují BIO levanduli v té nejvyšší kvalitě, abyste se sami mohli přesvědčit, jaké účinky má tato voňavá bylinka na vaše tělo i mysl.

BIO Levandule Chodouňská Meruňkový sypaný čaj s levandulí 50 g2

Hlavní vlastnosti:

  • sypaný meruňkový čaj s levandulí
  • BIO kvalita
  • lahodný a harmonizující

Složení

BIO sušené meruňky, BIO sušená jablka, BIO ibišek, BIO Levandule Chodouňská.


Použití

Vodou o teplotě maximálně 70 až 80 °C zalijte dvě čajové lžičky na 0,5 l. Nechte louhovat 7 až 10 minut. Pijte podle libosti po celý den. Skvělý i jako ledový čaj podaný z lednice po 2 h chlazení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.