Kosmetika

Ducray Creastim Roztok při vypadávání vlasů 2x30 ml + Anaphase šampon 200 ml

Značka: DUCRAY

Ducray Creastim roztok podporuje růst silných vlasů a zmírňuje tak reakční vypadávání vlasů – při stresu, při změně ročního období či v důsledku nevyvážené stravy.

*Sleva 100 Kč při nákupu nad 250 Kč *Při nákupu produktů značky Ducray v minimální hodnotě 250 Kč vč. DPH získáte slevu 100 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ducray Creastim Roztok při vypadávání vlasů 2x30 ml + Anaphase šampon 200 ml

50122837

Úvod

Ducray Creastim Roztok při vypadávání vlasů ve spreji podporuje růst silných vlasů a zmírňuje tak reakční vypadávání vlasů – po porodu, při stresu, při změně ročního období či v důsledku nevyvážené stravy. Díky vysokému obsahu kreatinu, tetrapeptidu a vitamínů nabízí optimální řešení při reakčním vypadávání vlasů – přispívá k jeho zastavení. Jeho lehká textura umožňuje optimální absorpci a nezanechává mastné vlasy. Po prvních několika aplikacích jsou vlasy silnější, plné vitality a získávají na objemu.

Výsledek:

  • podporuje růst silných vlasů 
  • zmírňuje reakční vypadávání vlasů
  • vlasy jsou silnější, plné vitality a získávají na objemu

Doplňková péče při vypadávání vlasů

Ducray Anaphase+ šampon revitalizuje unavené vlasy, dodává jim sílu a pevnost. Obsahuje aktivní látku monolaurin, která působí na enzym zodpovědný za vypadávání vlasů. Komplex vitaminů poskytuje základní výživné látky nutné pro růst silných vlasů. Specifické složení šamponu dodává objem vlasům se sklonem k vypadávání. Je vhodný pro každodennímu použití.


Složení

Ducray Creastim: Tetrapeptid, který znatelně prodlužuje růstovou fázi vlasů a zpomaluje tak jejich vypadávání, kreatin a vitaminy B5, B6 a B8. Ducray Anaphase+: Monolaurin, Ruscus, Vitaminy B5, B6, Biotin, Hydrolizované pšeničné proteiny, Komplex betainu/glycerinu, Bioodbouratelné složení (v souladu s mezinárodními standardy OECD 301B).


Použití

Ducray Creastim: Aplikujte 10 stisků 3x týdně na suchou nebo vlhkou vlasovou pokožku. Podpořte vstřebávání produktu krátkou masáží. Neoplachujte. Doporučená doba používání je minimálně 2 měsíce. Jedno balení vystačí na celou dvouměsíční kúru.

Ducray Anaphase+: Naneste šampon, napěňte, poté opláchněte. Opakujte aplikaci a nechejte 2 až 3 minuty působit. Následně naneste kúru při vypadávání vlasů.


Upozornění

Ducray Creastim: Nestříkejte do očí. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorech. Nepolykejte. K vnějšímu použití. Ducray Anaphase+: Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.