Sportovní výživa

WEIDER Protein Pancake mix vanilla 600 g

Značka: WEIDER

Prášková směs z ovesné mouky se zvýšeným podílem bílkovin. Obsahuje cukr a sladidla, ale především vyvážený poměr proteinů a sacharidů.

Příchuť
479

Cena za 100 g: 79,83 Kč

Doprava zdarma

O produktu: WEIDER Protein Pancake mix vanilla 600 g

50121432

Úvod

Prášková směs z ovesné mouky se zvýšeným podílem bílkovin (syrovátkových, vaječných a mléčných) pro přípravu oblíbených palačinek. WEIDER Protein Pancake mix vanilla obsahuje cukr a sladidla, ale především vyvážený poměr proteinů a sacharidů. Bílkoviny obsažené ve směsi přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Směs je vhodná především pro sportovce s vysokými nároky na kvalitní bílkovinnou stravu. 

Hlavní vlastnosti:

  • vyvážený poměr proteinů a sacharidů
  • zajišťuje kvalitní přísun bílkovin
  • s vanilkovou příchutí

Složení

43 % celozrnná ovesná mouka, 16 % syrovátkový koncentrát (z mléka), 12 % celá sušená vejce, pšeničná mouka, aroma, 4,2 % mléčná bílkovina-izolát, 3,8 % syrovátková bílkovina (z mléka), sušený vaječný albumin, 2 % ModCarb™ (ovesné otruby, merlík čilský (quinoa), amarant, pohanka, proso), stabilizátor: fosforečnan sodný (E339), kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný-jedlá soda (E500); modifikovaný škrob, emulgátor: sojové lecitiny (E322); chlorid sodný, zahušťující látky: guarová guma (E412), xanthanová guma (E415), sladidla: acesulfam K (E950), sukralóza (E955).


Použití

Smíchejte v shakeru 50 g prášku se 100 ml polotučného mléka nebo vody a promíchejte. Nechte chvíli odstát. Poté vlijte směs na rozpálenou pánev potřenou kvalitním olejem, nejlépe kokosovým. 


Upozornění

Nepodávejte malým dětem a uchovávejte mimo dosah dětí. Tato potravina dlouhodobě nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu, která je pro správné fungování organismu nezbytně důležitá. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.