Čaje a čajové směsi

Leros Dětský čaj cesty dýchací 20x2 g

Značka: LEROS
Produktová řada: Leros Baby
5.0

Leros Dětský čaj cesty dýchací je bylinná směs s lípou, diviznou a černým rybízem pro zdravé dýchací cesty a echinaceou a šípky pro podporu obranyschopnosti Vašich dětí. V nálevových sáčcích.

59

Cena za 100 g: 147,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Leros Dětský čaj cesty dýchací 20x2 g

50130080

Úvod

Bylinky pro volný dech. Leros Dětský čaj cesty dýchací je porcovaná bylinná směs s lípou, diviznou, černým rybízem, echinaceou a šípky pro děti od ukončeného 6. měsíce. Bylinná směs je vhodná k doplnění pitného režimu dětí, zvláště v chladném období. Rostlinné látky obsažené v bylinné směsi jsou šetrné k lidskému organismu. Příjemně nakyslá chuť šípků a černého rybízu si výborně rozumí se sladkými tóny lipového květu a rooibosu. Čaj krásně voní po bylinkách a rybízu. Šípky, lipový květ a echinacea napomáhají přirozené obranyschopnosti organismu. Černý rybíz a divizna podporují normální funkci horních cest dýchacích.


Složení

Plod šípku (56 %), květ lípy (23 %), plod černého rybízu (10 %), rooibos (5 %), květ divizny (5 %), kořen echinacey (1 %).


Použití

1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 5–10 minut. Čaj se nesmí vařit. Připravuje se vždy čerstvý. K přípravě čaje pro kojence použijte převařenou vodu vhodnou pro kojeneckou výživu. Jestliže doslazujete cukrem, doporučené maximální množství cukru na 100 ml nápoje je 5 g.

Dětem od ukončeného 6. měsíce do 3 let podávejte 1–2 šálky denně. Děti od 3 let pijí 2–3 šálky denně a dospělí 3-5 šálků denně.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 6 měsíců. V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte jej kojencům pokud možno z láhve savičkou, ale používejte co nejdříve hrneček. Nadměrné užívání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů. Nepodávejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje konzervanty, lepek, umělá sladidla. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.