Doplněk stravy

A.Vogel Mořský kelp 120 tablet

Značka: A.VOGEL

Doplněk stravy A.Vogel Mořský kelp obsahuje denní dávku jódu z přírodního zdroje. Jód přispívá ke správné tvorbě hormonů štítné žlázy a je nezbytný pro její správnou funkci.

349

Cena za 100 kusů: 290,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: A.Vogel Mořský kelp 120 tablet

50129773

Úvod

Doplňte svou denní dávku jódu přírodní cestou! A.Vogel Mořský kelp obsahuje mořskou řasu Makrocystis pyrifera (kelp), která je jeho bohatým zdrojem. Jód pomáhá udržet normální stav pokožky, účastní se energetického metabolismu, je důležitý pro normální činnost nervové soustavy. Zejména však přispívá ke správné tvorbě hormonů štítné žlázy a je nezbytný pro její správnou funkci. Výrobní procesy švýcarské značky A.Vogel zajišťují zachování aktivních složek rostlinných ingrediencí.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje denní dávku jódu z přírodního zdroje
  • jód pomáhá udržet normální stav pokožky
  • jód přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • jód je důležitý pro normální činnost nervové soustavy
  • jód přispívá ke správné tvorbě hormonů štítné žlázy a je nezbytný pro její správnou funkci

Dávkování

Užívejte 3 tablety před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Celulóza (plnidlo), kukuřičný škrob, modifikovaný škrob, mořský kelp (Makrocystis pyrifera), sójová mouka, hořečnaté soli mastných kyselin. Alergeny jsou vyznačeny tučně. V denní dávce (3 tablety): Mořský kelp (Makrocystis pyrifera) 97,5 mg, z toho jod 150 mcg (100 % referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.