Kosmetika

Weleda 100Y Granátové jablko set

Značka: WELEDA

Weleda 100Y Granátové jablko set obsahuje Granátové jablko regenerační sprchový krém 200 ml a Granátové jablko 24h Deo Roll-On 50 ml bez hliníkových solí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Weleda 100Y Granátové jablko set

50130684

Úvod

Weleda 100Y Granátové jablko set byl vytvořen jako limitovaná edice ke 100. výročí od založení kosmetické značky Weleda. Set obsahuje Granátové jablko regenerační sprchový krém 200 ml a Granátové jablko 24h Deo Roll-On 50 ml. Snášenlivost pokožky a účinek obou přípravků byly dermatologicky testovány. Vhodné i pro vegany.

Regenerace a ochrana s granátovým jablkem

  • Granátové jablko 24h Deo Roll-On: Kuličkový deodorant bez hliníkových solí a s čistě přírodními esenciálními oleji poskytuje 24hodinovou ochranu před tělesnými pachy, aniž by ucpával póry. Přirozené regulační funkce pokožky tedy zůstávají zachovány. Obsahuje výtažek z vilínu virginského a lékořice, která má antimikrobiální účinky.

  • Granátové jablko regenerační sprchový krém: Krémově hebký nepěnivý sprchový krém regeneruje Vaši pokožku již během sprchování. Jemné cukerné tenzidy myjí pokožku obzvlášť šetrně a chrání ji před ztrátou vlhkosti. Základem přípravku je olej ze semen granátových jablek, který napomáhá obnově buněk a chrání pokožku před projevy stárnutí. Po umytí je pokožka hladká a hebká na dotek.


O značce

Weleda slaví 100. narozeniny! Tato certifikovaná přírodní kosmetika používá pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Přípravky neobsahují syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.