Kosmetika

Weleda 100Y Men set

Značka: WELEDA

Weleda 100Y Men set obsahuje osvěžující Pánský sprchový gel 200 ml a kuličkový deodorant Men 24h Deo Roll-On 50 ml bez hliníkových solí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Weleda 100Y Men set

50130686

Úvod

Weleda 100Y Men set byl vytvořen jako limitovaná edice ke 100. výročí od založení kosmetické značky Weleda. obsahuje Pánský sprchový gel 200 ml a Men 24h Deo Roll-On 50 ml. Snášenlivost pokožky a účinek obou přípravků byly dermatologicky testovány. Vhodné i pro vegany.

Svěží čistota a povzbuzení s přírodními esenciálními oleji

  • Men 24h Deo Roll-On: Kuličkový deodorant bez hliníkových solí a s čistě přírodními esenciálními oleji poskytuje 24hodinovou ochranu před tělesnými pachy, aniž by ucpával póry. Přirozené regulační funkce pokožky tedy zůstávají zachovány. Obsahuje výtažek z vilínu virginského a lékořice, která má antimikrobiální účinky.

  • Pánský sprchový gel má lehkou průhlednou gelovou konzistenci a dodává mužské pleti svěžest a jemně kořeněnou vůni. Šetrně čistí pokožku pomocí cukerných tenzidů a zanechává ji po sprchování dlouho svěží a hydratovanou.


O značce

Weleda slaví 100. narozeniny! Tato certifikovaná přírodní kosmetika používá pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Přípravky neobsahují syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.