Biocidní přípravky, repelenty

Max Biocide Dog Collar Obojek pro psy 38 cm 1 ks

4.8

Antiparazitní obojek na bázi extraktu z margosy dlouhodobě působí proti blechám, klíšťatům a komárům. Max Biocide Dog Collar Obojek pro psy 38 cm je vhodný pro menší plemena.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky Max Biocide získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
149
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Max Biocide Dog Collar Obojek pro psy 38 cm 1 ks

50131516

Úvod

Antiparazitní obojek dlouhodobě působící proti blechám, klíšťatům a komárům. Max Biocide Dog Collar Obojek pro psy 38 cm je vhodný pro menší plemena. Působí na bázi rostlinného extraktu z margosy – látky z tropického stromu zederachu indického, která má repelentní a biocidní účinky. Obliba této látky roste, protože je vhodný i pro zvířata, která jsou citlivá na chemické repelenty a mohou ji používat i štěňata již od 2 měsíců věku. Účinek obojku se projevuje již 3 hodiny po nasazení. Je voděodolný a chrání zvíře minimálně po dobu 4 měsíců. Obojek nezanechává chemickou stopu v přírodě. Na antiparazitní přípravky a obojky Max Biocide se nevytváří resistence.

Hlavní vlastnosti:

  • účinný na blechy, klíšťata a komáry
  • nedráždí čich zvířete
  • obojek je voděodolný
  • délka působení: minimálně 4 měsíce
  • vhodný i pro štěňata od 2 měsíců

Složení

Extrakt Margosa 0,54 g.


Použití

Odstraňte ochrannou fólii a upevněte obojek zvířeti na krk tak, aby nebyl příliš těsný. Přesahující část obojku odstřihněte.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.