Doplněk stravy

Walmark Lutein Plus 90+30 tobolek navíc

Značka: WALMARK

Walmark Lutein PLUS obsahuje vitaminy a minerály (vitaminy A, E a zinek) pro podporu zdravého zraku doplněné karotenoidy (lutein, zeaxanthin). Nyní vánoční balení s 30 tobolkami navíc.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Walmark Lutein Plus 90+30 tobolek navíc

50139238

Úvod

Dopřejte svému zraku to nejlepší. Walmark Lutein PLUS obsahuje karotenoidy lutein a zeaxanthin, zinek a vitaminy A a E. Zinek a vitamin A příznivě ovlivňují náš zrak. Přípravek ocení starší lidé, lidé s unavenýma očima, často sledující televizi nebo pracující na počítači i řidiči. Nyní ve výhodném vánočním balení 90+30 dní užívání navíc.

Hlavní složky:

  • karotenoidy lutein a zeaxanthin se ve vysoké koncentraci nacházejí v lidském oku ve žluté skvrně, tělo je nedokáže samo syntetizovat, proto je nutný jejich dostatečný příjem ve stravě, s přibývajícím věkem jejich hladina postupně klesá
  • zinek a vitamin A jsou potřebné pro udržení normálního zraku, navíc zinek přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A
  • vitamin E a zinek působí jako antioxidanty, chrání buňky před oxidativním stresem

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně nejlépe po jídle, zapijte tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.


Složení

Lutein 20 mg, zeaxanthin 0,5 mg, vitamin A (1335 IU) 400 µg (50 % DRHP), vitamin E 36 mg (300 % DRHP), zinek 15 mg (150 % DRHP) v 1 tobolce. DRHP ….. denní referenční hodnota příjmu.

Sójový olej, želatina, aksamitník vzpřímený (Tagetes erecta) extrakt, kokosový olej, zvlhčující látka (glycerol), DL-alfa-tokoferyl acetát, voda, palmový olej, emulgátor (sójový lecithin), leštící látka (včelí vosk), oxid zinečnatý, barviva (oxidy a hydroxidy železa, karmín), retinol palmitát.


Upozornění

Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.