Doplněk stravy

Aflofarm Proliver cardio 60 tablet

Značka: AFLOFARM

Aflofarm Proliver cardio je doplněk stravy s obsahem přírodních bylinných extraktů pro zdraví jater (čekanka, kurkuma, artyčok) a srdce (hloh). Určeno pro dospělé.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Aflofarm Proliver cardio 60 tablet

50130133

Úvod

Doplněk stravy Aflofarm Proliver cardio obsahuje přírodní bylinné složky a cholin, který je součástí fosfolipidů tvořících buněčnou membránu každé živé buňky. Cholin přispívá k udržení normální činnosti jater a příznivě ovlivňuje metabolismus tuků a homocysteinu. Přípravek je určen pro dospělé. 

Proč užívat Proliver cardio?

  • podpora správného fungování jater (cholin, čekanka, kurkuma)
  • pro zdravé trávení (kurkuma, artyčok)
  • pro udržení optimální hladiny cholesterolu v krvi (artyčok, zelný čaj)
  • pro správnou činnost srdce a cév (hloh, cesmína paraguayská)
  • pro podporu krevního oběhu (hloh, kurkuma)
  • pro normální funkci střevního traktu (čekanka)
  • pro podporu pročištění (artyčok)

Dávkování

Dospělí užívají 1-2 tablety 3x denně po jídle. Tablety zapijte vodou.


Složení

Lornitin L-aspartát 300 mg, cholin (při min. dávce 5 tablet) 60 mg, extrakt ze zeleného čaje 50 mg, extrakt z listu artyčoku zeleninového 75 mg, extrakt z kořene čekanky obecné 34,5 mg, extrakt z listů cesmíny paraguayské 25 mg - z toho kofein 1 mg, extrakt z plodů hlohu obecného 30 mg, extrakt z kurkumy dlouhé 40 mg ve 3 tabletách.

Plnidlo: celulosa; L-ornitin L-aspartát; plnidlo: vápenaté soli kyseliny fosforečné; cholin tartrát; lešticí látka: hydroxypropylmethylcelulosa; extrakt z listů artyčoku zeleninového (Cynara scolymus); extrakt ze zeleného čaje (Camellia sinensis); lešticí látka: hořečnaté soli mastných kyselin; extrakt z  kurkumy dlouhé (Curcuma longa); extrakt z kořene čekanky obecné (Cichorium intybus); extrakt z plodů hlohu obecného (Crataegus laevigata); extrakt z listů cesmíny paraguayské (yerba maté) Ilex paraguarensis; protispékavé činidlo: oxid křemičitý; lešticí látka: hydroxypropylcelulosa; barvivo: karmínová a košenilová červeň A; lešticí látky: bílý včelí vosk a karnaubský vosk.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Vyvážená, pestrá strava a zdravý životní styl jsou důležité. Neužívejte při alergii na kteroukoli složku produktu. Produkt není vhodný pro děti a mladistvé a těhotné ženy. Neužívejte s jinými přípravky obsahujícími kofein nebo s jinými složkami s podobnými účinky. Košenilová červeň A může mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost dětí. Obsahuje kofein (1 mg/3 tablety) - není vhodné pro děti a těhotné ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.