Doplněk stravy

Orenzym Laktáza 50 tablet

Značka: ORENZYM

Orenzym Laktáza 50 tablet je doplněk stravy s obsahem laktázy. Enzym laktáza zlepšuje trávení mléčných výrobků u osob, které špatně tráví laktózu.

199

Cena za 1 kus: 3,98 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Orenzym Laktáza 50 tablet

50130886

Úvod

Mléčný cukr neboli laktóza se přirozeně vyskytuje v mléce. Za normálních okolností se při konzumaci mléčných výrobků mléčný cukr v tenkém střevě štěpí enzymem laktázou na jednoduché cukry, a ty se pak vstřebávají do krevního řečiště. Při nedostatečné tvorbě laktázy se schopnost trávit mléko snižuje a vzniká laktózová intolerance, která se projevuje se nadýmáním, bolestmi břicha a průjmem. Orenzym Laktáza 50 tablet je doplněk stravy s obsahem laktázy. Enzym laktáza zlepšuje trávení laktózy u osob, které laktózu špatně tráví. Přípravek je vhodný pro dospělé a děti od 3 let.

 


Dávkování

Užívejte 1 tabletu s jídlem obsahujícím laktózu. V závislosti na množství laktózy v jídle nebo Vaší snášenlivosti laktózy můžete v případě potřeby můžete užít 2 tablety. Maximální dávka je 8 tablet denně. Tablety polykejte je celé a zapijte dostatečným množstvím tekutiny, například sklenkou vody.

 


Složení

Plnidlo mikrokrystalická celulóza, laktáza 100 000 ALU/g (Aspergillus oryzae), plnidlo hydroxypropylmetylcelulóza, protispékavé látky koloidní oxid křemičitý a stearan hořečnatý, leštící látka polyvinyl alkohol, protispékavá látka talek, zvlhčující látka polyethylenglykol/ macrogol. 1 tableta obsahuje: 45 mg (4 500 FCC). Denní dávka 8 tablet obsahuje 360 mg ( 36 000 FCC). RHP není stanovena.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! Snášenlivost laktózy je různá, a proto doporučujeme se poradit ohledně úlohy této látky ve stravě s lékařem nebo lékárníkem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.