Doplněk stravy

NosiFol Combi 60 tablet

Značka: NOSIFOL

NosiFol Combi je doplněk stravy s obsahem myo-inositolu, d-chiro-inositolu, vitaminů B6, B12, kyseliny listové a zinku, který příznivě ovlivňuje plodnost a reprodukci.

749

Cena za 1 kus: 12,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: NosiFol Combi 60 tablet

50130932

Úvod

NosiFol Combi obsahuje myo-inositol, d-chiro-inositol, vitaminy B6, B12, kyselinu listovou a zinek. Inositol je důležitým stavebním prvkem některých fosfolipidů a účastní se celé řady biochemických reakcí v těle. Myo-inositol a d-chiro-inositol jsou jeho izomery. Vitaminy B6, B12 a kyselina listová podporují normální metabolismus homocysteinu. Zinek příznivě ovlivňuje plodnost a reprodukci. Vitamin D se podílí na procesu dělení buněk. Přípravek je určen pro dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • Vitaminy B6, B12 a kyselina listová podporují normální metabolismus homocysteinu
  • zinek podporuje normální plodnost a reprodukci
  • vitamin D se podílí na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1-2 tablety denně. Zapijte sklenicí vody.


Složení

Myo-inositol 2000 mg, D-chiro-inositol 30 mg, zinek 7,5 mg (75 % RHP), vitamin B6 1,05 mg (75 % RHP), kyselina listová 200 µg (200 % RHP), aktivní folát 200 µg (200 % RHP), vitamin D 5 µg (100 % RHP), vitamin B12 1,875 µg (75 % RHP) ve 2 tabletách. RHP …… referenční hodnota příjmu.

Myo-inositol; plnidlo: celulóza; glukonan zinečnatý; protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; d-chiro-inositol; vitamin D (cholekalciferol); vitamin B12 (kyanokobalamin); vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid); aktivní folát (L-methylfolát vápenatý); kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek je určen pro dospělé. Neužívejte výrobek v případě alergie nebo při podezření na přecitlivělost na jakoukoliv jeho složku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.