Doplněk stravy

Dr. Max Železo + Vit. C 90 tablet

Značka: DR. MAX

Dr. Max Železo + Vit. C obsahuje kombinaci železa a vitaminu C. Železo je pro náš organismus důležitý stopový prvek, který příznivě ovlivňuje tvorbu červených krvinek a hemoglobinu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
149

Cena za 1 kus: 1,66 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Železo + Vit. C 90 tablet

50134457

Úvod

Doplněk stravy Dr. Max Železo + Vit. C obsahuje kombinaci železa a vitaminu C, který zvyšuje vstřebávání železa. Železo je stopový prvek důležitý pro lidský organismus. Je nezbytnou součástí červeného krevního barviva hemoglobinu a řady enzymů. Jeho nedostatek se většinou projevuje bledostí a zvýšenou únavou. Dlouhotrvající nedostatek vede k chudokrevnosti (anémii). Vitamin C je důležitý pro zdravý imunitní systém, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání.

Hlavní vlastnosti železa:

  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příznivě ovlivňuje energetický metabolismus
  • napomáhá normální činnosti imunitního systému
  • podílí se na normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu
  • napomáhá normálnímu přenosu kyslíku v těle
  • přispívá k normálním kognitivním funkcím
  • podílí se na procesu dělení buněk

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně.


Složení

Vitamin C 40 mg (50 % RHP), železo 14 mg (100 % RHP) v jedné tabletě. RHP …… referenční hodnota příjmu.  

Protispékavá látka (uhličitany vápenaté), zahušťovadlo (mikrokrystalická celulóza), bisglycinát železnatý, kyselina L-askorbová, plnidlo (fosforečnany vápenaté), stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy), emulgátor (hydroxypropylmethylcelulóza), lešticí látka (polyvinylalkohol), zvlhčující látka (polydextróza), protispékavá látka (talek), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulóza), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), kukuřičný škrob, triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), protispékavá látka (oxid křemičitý), regulátor kyselosti (kyselina vinná).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.