Kosmetika

Institut Esthederm Cream Mask Nutritive Bath vyživující krémová maska 75 ml

Produktová řada: Nutri

Institut Esthederm Cream Mask Nutritive Bath je intenzivně vyživující krémová maska s vysokým obsahem včelí mateří kašičky. Dodá pleti okamžitý pocit komfortu a báječně ji rozzáří.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 450
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Institut Esthederm Cream Mask Nutritive Bath vyživující krémová maska 75 ml

50130638

Úvod

Intenzivně vyživující krémová maska s vysokým obsahem včelí mateří kašičky a patentovanou celulární vodou. Institut Esthederm Cream Mask Nutritive Bath obsahuje mateří kašičku, bohatou na vitaminy, minerály, stopové prvky a omega 3 a 6 mastné kyseliny. Všechny tyto složky jsou významnými vyživovacími prvky pro pokožku, která pak dokáže fungovat lépe. Bohatá, sametová a vyživující textura krému s charakteristickou vůní včelích produktů je výživnou lázní, která dodá pleti okamžitý pocit komfortu a báječně ji rozzáří.

Nutri System – odpověď na problémy spojené s podvýživou pleti

Dostatek živin je pro pleť nezbytností. Bez nich nemůže optimálně probíhat buněčný metabolismus a pleť strádá. Nedostatek lipidů provází nesoudržnost vrchních ochranných vrstev pokožky a s tím spojené nadměrné ztráty vody – vysychání pleti. Řada Nutri System byla vyvinuta pro intenzivní výživu a revitalizaci pleti. Dodává pleti vitamíny, minerály a stopové prvky, omega 3 a 6 mastné kyseliny udržují integritu buněk, pokožky, která pak efektivně plní svou bariérovou funkci

Biomimetická voda Esthederm a Time Control System plně kontrolují mládí pleti, tak že účinně bojují proti volným radikálům a podílejí se na jejím dobře fungujícím energetickém metabolismu. Přesný poměr minerálních solí hořčíku, sodíku, draslíku a vápníku + aktivní organické látky L-karnosin, hypotaurin, kyselina citrónová a kyselina hyaluronová vytváří optimální, přirozené prostředí pro správné fungování pokožky.

Výsledek:

  • dodá pleti okamžitý pocit komfortu
  • pleť znovu získává svou přirozenou kvalitu a vlastnosti jako jsou zářivost, pružnost a pevnost
  • při pravidelném používání se pleti vrací rovnováha, je snášenlivá a působí mladistvým dojmem

Použití

Cream Mask Nutritive Bath je určená pro podvyživenou, unavenou, vysušenou pleť. Je oblíbená je u milovníků zimních sportů, pro tvář vystavenou nepřízni počasí. Masku nanášejte v silnější vrstvě na vyčištěnou, suchou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Nechejte působit 15 minut, nevstřebaný zbytek přípravku setřete vlhkou žínkou nebo navlhčenými vatovými tampóny. Používejte 2-3x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.