Kosmetika

Institut Esthederm Bronz Impulse-face and body spray příprava pleti na slunění 150 ml

Produktová řada: Adaptasun
5.0

ESTHEDERM Bronz Impulse-face and body spray je určený pro obličej a tělo jako příprava na opalování.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu 2 označených produktů značky Institut Esthederm, získáte slevu 20 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 850
Doprava zdarma

O produktu: Institut Esthederm Bronz Impulse-face and body spray příprava pleti na slunění 150 ml

50100242

Úvod

ESTHEDERM Bronz Impulse-face and body spray připravuje pokožku pro pobyt na slunci. Díky svým účinkům proti volným radikálům chrání pleť před foto-stárnutím souvisejícím s UVA zářením. Zabraňuje vzniku vrásek. Vaše pokožka vystavená slunci je lépe chráněná a prodloužíte si opálení. Sprej je vhodný pro všechny typy pokožky kromě hyper-pigmentovaných.

 

Institut Esthederm Bronz Impulse-face and body spray příprava pleti na slunění 150 ml2a

Biomimetická voda Esthederm a Time Control System plně kontrolují mládí pleti, tak že účinně bojují proti volným radikálům a podílejí se na jejím dobře fungujícím energetickém metabolismu. Přesný poměr minerálních solí hořčíku, sodíku, draslíku a vápníku + aktivní organické látky L-karnosin, hypotaurin, kyselina citrónová a kyselina hyaluronová vytváří optimální, přirozené prostředí pro správné fungování pokožky.

Výsledek:

  • dobře připravená pokožka pro pobyt na slunci
  • posílení přirozené ochrany pokožky vystavené slunci
  • prodloužení opálení

Použití

Bronz Impulse-face and body spray je vhodný pro všechny typy pokožky vyjma pokožky s pigmentovými skvrnami nebo jizvami. Můžete jej použít na tělo i obličej, ideálně na očištěnou pokožku. Po aplikace sprej jemně vmasírujte a nechte vstřebat. Následně můžete použít Vaše běžné tělové mléko. Sprej začněte používat nejlépe 14 dní před plánovaným sluněním 1x denně samostatně. Pokud máte na přípravu méně času, používejte častěji: 7 dní 2x denně, 4 dny 3x denně. Lze použít i bezprostředně před či během slunění pro vyšší stimulační efekt, a to 20 minut před pobytem na slunci spolu s vhodnou ochranou obsahující UV filtry.

Dlouhotrvající opálení

Bronz Impulse-face and body spray používejte i po slunění pro efekt prodloužení opálení. V tomto případě jej používejte ráno a večer, při pravidelné péči o pokožku, ideálně v kombinaci s přípravky po opalování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.