Kosmetika

Institut Esthederm Protective Body Lotion Moderate Sun opalovací tělové mléko 200 ml

Produktová řada: Adaptasun

Esthederm Adaptasun Body Milk Moderate Sun je tělové mléko chránící pokožku před škodlivými účinky UV záření.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu 2 označených produktů značky Institut Esthederm, získáte slevu 20 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 790
Doprava zdarma

O produktu: Institut Esthederm Protective Body Lotion Moderate Sun opalovací tělové mléko 200 ml

50097838

Úvod

Esthederm Adaptasun Body Milk Moderate Sun podporuje dlouhodobé a přirozené opálení díky patentovaným technologiím. Chrání pokožku před nepříznivými efekty UV záření, podporuje dlouhodobé a přirozené opálení. Vaše pokožka získá nádhernou zlatavou barvu a hedvábný povrch. Tělové mléko má jemnou krémovou konzistenci. Je určené pro pokožku, která se dobře opaluje a málokdy se spálí.

Institut Esthederm Protective Body Lotion Moderate Sun opalovací tělové mléko 200 ml2a

 

Biomimetická voda Esthederm a Time Control System plně kontrolují mládí pleti, tak že účinně bojují proti volným radikálům a podílejí se na jejím dobře fungujícím energetickém metabolismu. Přesný poměr minerálních solí hořčíku, sodíku, draslíku a vápníku + aktivní organické látky L-karnosin, hypotaurin, kyselina citrónová a kyselina hyaluronová vytváří optimální, přirozené prostředí pro správné fungování pokožky.

Výsledek:

  • chrání pokožku před UV zářením
  • podporuje dlouhodobé a přirozené opálení
  • jemná krémová konzistence

Použití

Přípravek Protective Body Lotion moderate sun je vhodný pro všechny typy pokožky vyjma hyperpigmentované. Dostatečné množství tělového mléka naneste na pokožku 20 minut před pobytem na slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte každé 2 hodiny a také po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.