Doplněk stravy

Herbamedica Měsíček lékařský extrakt 25 mg 80 tobolek

Herbamedica Měsíček lékařský extrakt 25 mg je doplněk stravy v měkkých tobolkách, které se dobře polykají. Měsíček podporuje dýchací systém a také funkci jater a střev.

289

Cena za 1 kus: 3,61 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Herbamedica Měsíček lékařský extrakt 25 mg 80 tobolek

50129791

Úvod

Měsíček lékařský – latinským názvem calendula officinalis – je rostlina, která je nejen ozdobou zahrádek, ale má i blahodárné účinky na lidský organizmus. Její užívání podporuje funkci jater a střev a také má příznivý vliv na náš dýchací systém. Herbamedica Měsíček lékařský extrakt 25 mg je doplněk stravy v měkkých tobolkách, které se dobře polykají. Obsažený bylinný extrakt se získává studeným lisováním s ohledem na zachování co nejlepší kvality aktivní složky.

Hlavní vlastnosti:

  • měsíček podporuje normální funkci jater a střev
  • měsíček podporuje normální funkce dýchacího systému
  • měsíček pro normální stav pokožky
  • přípravek neobsahuje lepek ani laktózu
  • složení bez GMO

Dávkování

Užívejte 1-3 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Calendula officinalis L, lecitin ze sójových bobů, olej ze sójových bobů, glycerin, želatina (plnidlo). 1 kapsle obsahuje: extrakt z měsíčku lékařského (Calendula officinalis L.) 25 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy! Nevhodné pro osoby se zvýšenou citlivosti na jednotlivé složky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.