Doplněk stravy

Naturprodukt Izofet Slim ke kontrole hmotnosti 30 kapslí

Naturprodukt Izofet Slim ke kontrole hmotnosti je doplněk stravy s obsahem extraktů z černého pepře, gymnémy lesní a mořské řasy kelpa, které pomáhají kontrolovat tělesnou hmotnost.

229

Cena za 1 kus: 7,63 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Naturprodukt Izofet Slim ke kontrole hmotnosti 30 kapslí

50131605

Úvod

Ke kontrole hmotnosti, pro pocit sytosti. Naturprodukt Izofet Slim ke kontrole hmotnosti je doplněk stravy, který obsahuje extrakty z plodů černého pepře, bobulí rohovníku, listů gymnémy lesní, mořské řasy a mletá chia semínka. Chia semínka se řadí mezi superpotraviny, obsahují velké množství vitaminů, minerálů, bílkovin, vlákniny a omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Hlavní složky:

  • černý pepř pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost a přispívá k normálnímu trávení
  • gymnéma lesní ovlivňuje chuť k jídlu, kontroluje tělesnou hmotnost a příznivě působí na metabolismus glukózy a tuků
  • rohovník obecný přispívá k pocitu sytosti a tím pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost
  • mořská řasa ruducha patří mezi červené řasy
  • kelpa mořská řasa přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a podporuje hubnutí

Dávkování

Užívejte 1 kapsli ráno. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Důležité je přijímat také dostatek tekutin v průběhu dne.


Složení

Extrakt z bobulí rohovníku obecného (10:1) 150 mg, extrakt z rostliny ruducha mořská řasa (10:1) 120 mg, extrakt z rostliny kelpa mořská řasa (10-12:1) 120 mg, extrakt z listů gymnémy lesní (75%) 100 mg, mletá semena chia 30 mg, extrakt z nezralých plodů pepře černého (25:1) 10 mg, plnivo maltodextrin z kukuřice, stearan hořečnatý v jedné želatinové kapsli.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.