Sportovní výživa

Pastee Choko yoghurt 120 g

Značka: PASTEE

Zdravá a vyvážená nutriční pasta se sladidlem. Lehce stravitelné komplexní hotové jídlo speciálně vyvinuté pro rychlé doplnění živin a zasycení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Pastee Choko yoghurt 120 g

50121397

Úvod

Zdravá a vyvážená nutriční pasta se sladidlem. Lehce stravitelné komplexní hotové jídlo s vysokým obsahem bílkovin, Omega-3MK a vlákniny, obohacené o minerály. Pastee Low Carb Choko yoghurt speciálně vyvinuté pro rychlé doplnění živin a zasycení kdykoliv a kdekoliv během dne. Nízký obsah sacharidů a cukrů nebude narušovat Váš dietní plán. Vysoký obsah kvalitních bílkovin chrání aktivní svalovou hmotu a pomáhá jejímu růstu.

Hlavní vlastnosti:

  • doplňuje živiny a zasytí
  • lehce stravitelná
  • s nízkým obsahem sacharidů a cukrů
  • s vysokým obsahem kvalitních bílkovin
  • čokoládová příchuť

Složení

Voda, proteinový mix, (instantní syrovátkový proteinový koncentrát, emulgátor: slunečnicový lecitin, micelární kasein), inulin, směs rostlinných olejů (řepkový, lněný, chia – v různém poměru), směs mouk (jáhlová, čiroková, rýžová – v různém poměru), kakao (2,5 %), sušený jogurt (1,7 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, kakaová vláknina, přírodní čokoládové aroma, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, sladidlo: sukralóza, vápník, hořčík, zinek.


Použití

Kdykoliv, kdy máte chuť nebo hlad. 


Upozornění

Uchovávejte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.