Kosmetika

Bloom and Blossom Body & Soul Wellness dárkový set

Produktová řada: Večerní wellness péče

Dárkový set pro chvilky relaxace a odpočinku od Bloom and Blossom obsahuje tři produkty, díky kterým si snadno a jednoduše vykouzlíte luxusní SPA i u Vás doma.

745
Doprava zdarma

O produktu: Bloom and Blossom Body & Soul Wellness dárkový set

50130883

Úvod

Dárkový set pro chvilky relaxace a odpočinku od Bloom and Blossom obsahuje tři produkty, díky kterým si snadno a jednoduše vykouzlíte luxusní SPA i u Vás doma. Tato sada obsahuje Bloom and Blossom Wonder Worker Multifunkční balzám 25 ml, Bloom and Blossom All Night Long Zklidňující sprej na polštář 40 ml a Bloom and Blossom Pyjamarama Suchý tělový olej 50 ml.

Luxusní péče pro chvíle skutečné pohody

  • Multifunkční balzám představuje 100% přírodní hydratační balzám k ochraně a obnově pokožky rukou, loktů, nehtové kůžičky, rtů nebo pokožky Vašich dětí.
  • Zklidňující sprej na polštář s okouzlujícími tóny kadidla, heřmánku, růžové vody a lipového květu Vám pomůže se uvolnit a vypnout před tím, než půjdete spát.
  • Suchý tělový olej je plný nádherných tónů, které podpoří Vaše smysly a dovolí Vašemu tělu uklidnit se, a připravit se tak na klidný a ničím nerušený spánek. Olej zároveň intenzivně vyživuje pokožku a zanechává ji nádherně hebkou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.