Péče o dítě

Bobánek Kapsová AIO plena Premium suchý zip 1 ks kotvy

Značka: BOBÁNEK

Bobánek Kapsová AIO plena Premium suchý zip 1 ks kotvy je látková plenka s unikátním střihem a velmi snadným a nastavitelným zapínáním 5-15 kg.

325
Doprava zdarma

O produktu: Bobánek Kapsová AIO plena Premium suchý zip 1 ks kotvy

50131971

Úvod

Bojíte se, že látkové pleny budou nad Vaše síly? Bobánek Kapsová AIO plena Premium suchý zip 1 ks kotvy je unikátní látková plenka, která je svým používáním podobná jednorázové plence. Její exklusivní střih má našité jedno savé jádro, křidélka z PUL materiálu s velmi měkkou gumičkou a kapsu pro přidání další vkládací pleny. Doporučuje se používat s bambusovými separačními plenami, které zachytí největší nečistotu a zároveň jsou neskutečně jemné k pokožce dítěte. Velikost se dá jednoduše nastavit pomocí patentků a suchého zipu se zapínáním jako u jednorázových plenek. Pleny Bobánek jsou určeny pro děti od 5 kg až po cca 15 kg

Voděodolný a prodyšný materiál

Vnější strana plenky je z membránového materiálu polyesteru laminovaného polyuretanem (PUL), který je voděodolný a prodyšný zároveň. Vnitřní strana plenky je z bambusovo-uhlíkového polyesteru, který rychle schne, zároveň odvádí vlhkost od pokožky a dobře saje. Velká výhoda je jeho šedá barva, na které nejsou vidět žádné skvrny. Po použití stačí už jen plenku vyprat, a to vcelku bez přidání aviváže. 

Hlavní vlastnosti:

  • snadná manipulace jako u jednorázové plenky
  • systém All in One s jednoduchým použitím a prémiovým střihem
  • voděodolné a prodyšné
  • nastavitelné zapínání na patentky a suchý zip od 5 do cca 15 kg.
  • šetří přírodu i Vaše finance
  • pere se celá jako jeden kus
  • široký výběr z mnoha barevných vzorů

 


Složení

Vnitřní strana: 100% polyester (tmavý fleese), vnější strana: 100% polyester (PUL)


Použití

Savost plenky zvýšíte snadno přidáním další vkládací plenky do kapsy nebo na kapsu. Před prvním použitím doporučujeme plenku vyprat, zvýší se tak její savost.


Upozornění

Nepoužívat aviváž, snižuje savost plenky. Nežehlit. Plenka se pere celá.

Nedoporučujeme praní v ekologických pracích prostředcích, ani v prostředcích, které obsahují větší množství mýdla. Díky nim se AIO pleny a fleecové vkládací pleny mohou naimpregnovat a nebudou sát tekutinu (tento jev je však vratný, stačí plenky vyprat v jiném pracím prostředku a opět začnou sát).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.