Kosmetika

Nuxe Huile Prodigieuse Néroli BIO Multifunkční suchý olej 100 ml

Značka: NUXE
5.0

Nuxe Huile Prodigieuse Néroli BIO Multifunkční suchý olej dokonale pěstí obličej, tělo i vlasy v jediném kroku.

*SLEVA 25% Při nákupu libovolných produktů značky Nuxe a Nuxe BIO nad 175 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
755
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nuxe Huile Prodigieuse Néroli BIO Multifunkční suchý olej 100 ml

50131360

Úvod

Nuxe Huile Prodigieuse Néroli BIO Multifunkční suchý olej pěstí obličej, tělo i vlasy v jediném kroku. Jeho jemná alchymie vzácných BIO olejů vyživí Vaši pokožku do hloubky a poskytne jí neodolatelný saténový lesk. Zároveň také dodá Vašim vlasům potřebnou péči a zanechá je dokonale zářivé. Se zklidňujícími a okouzlujícími tóny Neroli.

Výsledek:

  • hýčká a pěstí vlasy, tělo i obličej
  • s nádhernou vůní
  • v BIO kvalitě

Složení

BIO olej ze švestek a BIO sezamový olej.


Použití

  • Na obličej: používejte jednou denně. Roztírejte od středu obličeje směrem ven. Používá se samotný nebo jej v dlani smíchejte s několika kapkami své obvyklé péče.
  • Na tělo: vmasírujte krouživými pohyby do pokožky.
  • Na vlasy: nanášejte na délky a konce tak často, jak je potřeba, nebo použijte jako masku jednou nebo dvakrát týdně. Nechejte působit 10 minut před mytím vlasů.

O značce

Prestižní francouzská kosmetika Nuxe v sobě kombinuje sílu přírody s účinností vědy. Produkty Nuxe jsou vyvíjené výhradně za použití originálních metod, které jsou založené na poznatcích moderní botaniky a s maximálním využitím síly rostlinné přírody: bez minerálních olejů a barviv. Výjimečnost Nuxe spočívá v okouzlujících vonných esencích s květinovými tóny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.