Kosmetika

Kneipp Látková pleťová maska Chill out 1 ks

Značka: KNEIPP

Kneipp Chill out je intenzivně zklidňující látková pleťová maska s extraktem z konopných semen a vrátí Vaší pleti rovnováhu během čtvrt hodinky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kneipp Látková pleťová maska Chill out 1 ks

50131249

Úvod

Intenzivně zklidňující maska s extraktem z konopných semen a éterickými oleji z pomeranče, citrónu a pačule vrátí Vaší pleti rovnováhu během čtvrt hodinky. Kneipp Látková pleťová maska Chill out obsahuje také panthenol, alantoin a bisabolol – složky, které přispívají ke zklidnění a regeneraci pokožky. Maska díky 100% přírodnímu viskózovému flísu výborně drží na tváři a pozvolna uvolňuje látky, které hydratují a vyživují Vaši pokožku. Pleť bude po použití viditelně pružnější.

Kneipp Látková pleťová maska Chill out 

  • neobsahuje minerální oleje a parafíny
  • neobsahuje mikroplasty
  • neobsahuje konzervanty
  • vhodná i pro vegany

Složení

Glycerin, panthenol, alantoin, extrakt z konopných semen, bisabolol, éterické oleje z pomeranče, citrónu a pačuli, prášek z mořské červené řasy puchratky – irského mechu, extrakt z konjaku.


Použití

Rozloženou masku přiložte ji na tvář a nechte 10-15 minut působit. Používejte na vyčištěnou pokožku. Nakonec vmasírujte nadbytečné mléko do pokožky, případně jej odstraňte vatovým tampónem.


Upozornění

Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.