Kosmetika

Kneipp Sůl do koupele Dračí síla 40 g

Značka: KNEIPP

Kneipp Koupelová sůl Dračí síla zbarví vodu a udělá z koupání dobrodružství pro malé hrdiny. S výtažkem z dračího ovoce a jojobovým olejem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Kneipp Sůl do koupele Dračí síla 40 g

50076667

Úvod

Koupelová sůl Dračí síla zbarví vodu a udělá z koupání dobrodružství pro malé hrdiny. Obsahuje výtažek z dračího ovoce – pythay, extrakt z vilínu a jojobový olej, který pečuje o jemnou dětskou pokožku a chrání ji před vysoušením. Sůl do koupele Kneipp se získává z poslední dochované přírodní pánve v Evropě: z německé solanky Luisenhall. Je těžena ze dna starého oceánu v hloubce 450 metrů. Díky tomu je křišťálově čistá, bohatá na minerály i stopové prvky. Objevte barevné kouzlo: žlutá a modrá se ve vodě změní na zelenou. Koupání se stane hrou a přinese zážitek pro dětské smysly.

Co ve výrobcích Kneipp nenajdete?

  • neobsahují minerální oleje a parafíny
  • neobsahují mikroplasty
  • neobsahují konzervanty

Použití

Obsah sáčku nasypte do vodní lázně o teplotě 35-38 °C a nechte zcela rozpustit. Promíchejte a voda se kouzlem zbarví do dračí zeleně. Doporučená délka koupele je 10-20 minut.


Upozornění

Kosmetický výrobek. Určeno pouze k zevnímu použití. Zamezte kontaktu krystalů soli s povrchy náchylnými k poškrábání. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.