Péče o dítě

Petit Lulu Přebalovací podložka 1 ks jablečný mošt

Značka: PETIT LULU

Petit Lulu Přebalovací podložka 1 ks jablečný mošt o rozměru 70 x 50 cm poslouží doma, na cestách, k lékaři, ale i v kočárku a postýlce. Je hebká a nepromokavá.

329
Doprava zdarma

O produktu: Petit Lulu Přebalovací podložka 1 ks jablečný mošt

50131321

Úvod

Přemýšlíte, kde své miminko přebalit během výletů či návštěv u lékaře? Petit Lulu Přebalovací podložka 1 ks jablečný mošt najde v prvním roce života Vašeho drobečka každodenní využití. Podložka o rozměru cca 70 x 50 cm je ideální na doma i na cesty, použít ji však lze také do kočárku i do postýlky. Lícovou stranu tvoří hebký sametový povrch, rubová strana je pak opatřena nepromovaným materiálem. Podložky a ostatní produkty Petit Lulu vznikají pod rukama šikovných švadlen v rodinné firmě na severu Čech, která od počátku dbá na kvalitu zpracování a ekologický (zero waste) přístup k životnímu prostředí. I proto je tato podložka vyrobena z recyklovaného PUL materiálu, který chrání přírodu. 

Hlavní vlastnosti:

  • nepromokavá podložka o rozměru 70 x 50 cm
  • se sametovým povrchem něžným k citlivé pokožce děťátka
  • v zeleném provedení s motivem jablíček

Složení

Líc: 80 % bavlna, 20 % polyester, rub: 100% recyklovaný polyester (laminovaný polyuretanem)


Upozornění

Miminko pokládejte na lícovou (sametovou) stranu. Podložku je možné prát do teploty 60 °C. Nesušit v sušičce či na horkém topení kvůli možnému narušení nepromokavé vrstvy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.