Kosmetika

Nivea Paradise Mood box

Značka: NIVEA

Dárkový balíček Nivea Paradise Mood obsahuje sprchový gel, antiperspirant a dvoufázový odličovač očí s vůní šťavnaté exotiky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea Paradise Mood box

50109000

Úvod

Potěšte sebe nebo své nejbližší dárkem, který bude dělat radost mnohem déle než jen v okamžik jeho rozbalení. Vánoční kazeta Nivea Paradise Mood obsahuje sprchový gel Fresh Blends Raspberry, který pokožku osvěží a propůjčí jí šťavnatou malinovou vůni. Navíc obsahuje 90 % ingrediencí přírodního původu a balení je z recyklovaného plastu, takže chrání nejen pokožku, ale i životní prostředí. Antiperspirant Fresh Blossom ochrání pokožku před potem a nepříjemným zápachem na 48 hodin a zanechá ji hebkou jako samet. O odstranění make-upu a nečistot z pleti se postará Dvoufázový odličovač očí a make-upu, který zároveň pečuje o řasy a oční okolí. Díky extra jemnému složení je vhodný pro citlivou pleť a poradí si i s extra voděodolnou řasenkou.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková taštička pro všechny ženy i slečny
  • obsahuje sprchový gel, antiperspirant a dvoufázový odličovač
  • svěží vůně a jemná péče vhodná pro všechny typy pleti

Složení

Kazeta obsahuje: Nivea Sprchový gel Fresh Blends Rasperry 300 ml, Nivea Antiperspirant ve spreji Floral Paradise 150 ml, Nivea Dvoufázový odličovač očí 125 ml.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.