Kosmetika

Vichy Neovadiol Compensating Complex vánoční balíček 2021

Značka: VICHY
Produktová řada: Neovadiol

Okouzlující dárkové balení se dvěma produkty od Vichy v praktické modré kosmetické taštičce je speciálně navrženo k obnově hutnosti a pružnosti zralé pleti v období menopauzy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vichy Neovadiol Compensating Complex vánoční balíček 2021

50131743

Úvod

Okouzlující dárkové balení se dvěma produkty od Vichy v praktické modré kosmetické taštičce je speciálně navrženo k obnově hutnosti a pružnosti zralé pleti v období menopauzy. Konkrétně tato sada obsahuje Vichy Neovadiol Compensating Complex denní péči pro normální až smíšenou pleť 50 ml a Vichy Neovadiol Compensating Complex noční péči 50 ml. Pokud tedy i Vy toužíte po mladistvě vypadající a zářivé pleti, pak je tento dárkový balíček vhodný právě pro Vás.

Péče o zralou pleť v období menopauzy

  • Denní péče obsahuje aktivní látky Pro-Xylane a Phyto-Proteics, které podporují obnovu hutnosti pleti a lipidové struktury. Pleť získává zpět své přirozené proporce a je viditelně pevnější a hladší díky podpoře buněčné regenerace a obnově kožní tkáně.
  • Noční péče pečuje o pokožku během spánku, vyhlazuje vrásky, obnovuje hutnost pleti, regeneruje ji a zanechává ji perfektně zářivou. 

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu