Kosmetika

BIODERMA dárkový balíček

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sébium

Okouzlující dárkové balení čtyř produktů BIODERMA, které je speciálně navržené k péči o mastnou a aknózní pleť.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA dárkový balíček

50132382

Úvod

Okouzlující dárkové balení čtyř produktů BIODERMA je speciálně navržené k péči o mastnou a aknózní pleť. Konkrétně tato sada obsahuje BIODERMA Sébium Gel moussant 200 ml, BIODERMA Sébium Hydra Hydratační krém 40 ml, BIODERMA Sébium H2O Čisticí micelární vodu 100 ml a BIODERMA Sébium Gel moussant actif aktivní čisticí gel na akné 8 ml. To vše je navíc ukryto v nádherné modré kosmetické taštičce, kterou jistě využijete doma i na cestách.

Péče o mastnou a aknózní pleť

  • Gel moussant je speciálně určený k důkladnému a zároveň šetrnému čištění smíšené a mastné pleti. Reguluje tvorbu a kvalitu kožního mazu díky komplexu Fluidactiv™. Po použití čisticího gelu bude Vaše pleť dokonale vyčištěná bez ucpaných pórů a výskytu přebytečného mazu.
  • Hydratační krém poskytne pleti dlouhodobou hydrataci a obsažené obnovující aktivní složky potlačí proces slupování pokožky a zmírní pocity pálení. Krém má lehkou nemastnou texturu, která vyvolává příjemný pocit na pokožce. 
  • Micelární voda čistí pleť do hloubky, zbavuje ji nečistot a přebytečného mazu. Navíc také reguluje tvorbu kožního mazu, čímž přispívá k nádherně čisté a svěží pokožce. Obsahuje komplex látek, které jsou speciálně navržené pro potřeby mastné a aknózní pleti. 
  • Čisticí gel na akné čistí póry a redukuje nedokonalosti, aniž by zbytečně vysoušel pokožku. Obsahuje jemnou čisticí bázi, která šetrně čistí a zároveň respektuje přirozenou rovnováhu Vaší pleti. 

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.