Kosmetika

Nivea MEN Deep dárková taška

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Men

Dárková taštička svěžích produktů Nivea MEN Deep potěší každého muže. Sprchový gel, voda po holení, krém a kuličkový antiperspirant v krásném vánočním balení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nivea MEN Deep dárková taška

50132104

Úvod

I muži si zaslouží tu nejlepší péči o pleť! Věnujte dárkové balení výrobků Nivea Deep, která udělá pod stromečkem radost každému modernímu muži. Voda po holení Deep s antibakteriálními účinky snižuje podráždění pleti, zjemňuje ji a pomáhá k rychlejší regeneraci poranění. Kuličkový antiperspirant Deep Espresso s přitažlivou mužnou vůní ochrání pokožku před potem a nepříjemným zápachem na 48 hodin, a díky černému uhlí zredukuje bakterie, které se v podpaží při pocení množí. Sprchový gel Active Energy nakopne pokožku pořádnou dávkou kofeinu a provoní ji svůdnou vůní. A Nivea MEN Creme zajistí hebkou pokožku i pleť a intenzivní hydrataci na celý den. Vybrat vhodný dárek pro muže nikdy nebylo snazší.

Hlavní vlastnosti:

  • dárková taška pro každého moderního muže
  • obsahuje vodu po holení, sprchový gel, antiperspirant a pleťový krém
  • pečuje o pleť i tělo a krásně voní

Složení

Set obsahuje: Nivea Men Voda po holení Deep 100 ml, Nivea Men krém 150 ml, Nivea Men Kuličkový antiperspirant Deep Espresso 50 ml a Nivea Men Sprchový gel Active Energy 250 ml.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.