Kosmetika

Makeup Revolution Lift&Define Lash 5D řasenka 14 ml

Řasenka Revolution Lift&Define Lash 5D vám zajistí dlouhotrvající intenzivní pohled zpod hustých a dlouhých řas, to vše pouhým jedním tahem.

NAVÍC Revolution čisticí slupovací maska 100 g Při nákupu označených produktů značek Revolution v minimální hodnotě 299 Kč získáte NAVÍC Revolution čisticí slupovací maska 100 g za 0,01 Kč. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
239
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Makeup Revolution Lift&Define Lash 5D řasenka 14 ml

50131791

Úvod

Toužíte po dokonale objemných a dlouhých řasách jedním tahem? Ocitněte se v jiné dimenzi s řasenkou Revolution 5D Lash! Tato řasenka pomáhá dosáhnout okamžité délky, nadzvednutí a objemu, a to pouhou jednou vrstvou! Prvotřídní formule jet black italské výroby, jejíž vývoj si vyžádal dva roky, zaručuje, že řasenka hravě zvládá konkurovat i produktům, které stojí trojnásobek ceny. Krémová textura nadzvedává řasy a díky ergonomickému kartáčku zajistí dokonalé oddělení jednotlivých řas. Složení s kyselinou hyaluronovou obnovuje slabé řasy a zajišťuje jim hydrataci a rehabilitaci. Navíc nemusíte mít ani obavy z rozmazání, intenzivní černý efekt vám vydrží skutečně celý den. Řasenku Lift&Define Lash 5D si prostě zamilujete!

Výsledek:

  • husté, nadzvednuté a neuvěřitelně dlouhé řasy jedním tahem
  • intenzivní dlouhotrvající barva
  • výrazný pohled
  • složení s kyselinou hyaluronovou
  • obnovuje, regeneruje a hydratuje řasy

Použití

Naneste jednu vrstvu řasenky od kořínků ke konečkům kratší stranou štětin a poté nechte zaschnout.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.