Kosmetika

Makeup Revolution Brow Sculpt Kit sada na úpravu obočí Brown

5.0

Mini paletka na obočí Revolution Brow Sculpt Kit nabízí pudrový stín, vosk a rozjasňovač, zrcátko, pinzetu, štěteček a kartáček pro vytvoření dokonalého obočí.

NAVÍC Revolution čisticí slupovací maska 100 g Při nákupu označených produktů značek Revolution v minimální hodnotě 299 Kč získáte NAVÍC Revolution čisticí slupovací maska 100 g za 0,01 Kč. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Makeup Revolution Brow Sculpt Kit sada na úpravu obočí Brown

50131797

Úvod

Při líčení nezapomínejte také na dokonalé obočí, které dokáže dát vašemu pohledu tu správnou intenzitu! Mini paletka na obočí Revolution Brow Sculpt Kit nabízí pudrový stín, vosk a rozjasňovač. Její součástí je také zrcátko, pinzeta, štěteček a kartáček, pomocí nichž vykouzlíte dokonale upravené obočí. Během chvilky tak jednoduše upravíte obočí do požadovaného tvaru, zvýrazníte jej a ukázníte neposedné chloupky. Paletka na obočí se skvěle vejde do vaší kosmetické taštičky díky své kompaktní velikosti, což oceníte při úpravách kdykoli během dne nejen doma, ale také na cestách. Buďte dokonalá za každých okolností!

Výsledek:

  • dokonale upravené obočí
  • snadná aplikace pudru, vosku a rozjasňovače
  • kompaktní velikost - můžete mít stále při ruce

Použití

Pudrovým stínem vyplňte obočí a za použití gelu jej kartáčkem vyčešte do požadovaného tvaru. Poté naneste pod obočí rozjasňovač. Pinzetou odstraňte nežádoucí chloupky mimo požadovaný tvar obočí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.