Kosmetika

Revolution Skincare Blemish and Pore Refining Serum - 10% Niacinamide + 1% Zinc sérum 60 ml

5.0

Revolution SkincareBlemish and Pore Refining bojuje s nedokonalostmi a rozšířenými póry, reguluje tvorbu kožního mazu a zklidňuje pokožku.

*Sleva 20% při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu označených produktů značky REVOLUTION SKINRCARE v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
289
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Revolution Skincare Blemish and Pore Refining Serum - 10% Niacinamide + 1% Zinc sérum 60 ml

50131855

Úvod

Trápí vás nedokonalosti pleti? Pupínky, černé tečky, nadměrná tvorba kožního mazu a podráždění pokožky dokáží pěkně znepříjemnit život. Bojujte proti nim pomocí ikonického produktu Revolution Skincare, Blemish and Pore Refining Serum v úsporném, 60 ml balení. Za pomoci dvou šetrných složek, niacinamidu a zinku, sérum pomáhá odstraňovat problémy pleti jako je akné (napomáhá k udržení čistých pórů a předcházení jeho tvorby), poškození pleti a minimalizace vzhledu velkých pórů. Přísady v séru regulují tvorbu kožního mazu a předcházejí tak přetížení pleti. Zinek má zklidňující účinky a pomáhá udržovat otevřené póry, aby nedocházelo k jejich znečišťování. Zinek také zachovává přirozené ochranné vrstvy pokožky, a tudíž se doporučuje při hojení nedokonalostí. Bojujte proti nedokonalostem pleti a užívejte si čistou, hebkou a matnou pleť každý den!

Hlavní vlastnosti:

  • reguluje tvorbu kožního mazu
  • zklidňuje pokožku
  • minimalizuje vzhled pórů
  • hojí nedokonalosti
  • pomáhá udržet přirozené ochranné vrstvy pokožky

Použití

Používejte ráno a večer. Vhodný pro každodenní použití a vzhledem ke složení bez oleje je možno používat i před makeupem. Pokud v tvé péči o pleť má vitamin C nezastupitelné místo, tak doporučujeme tento produkt použít ráno a produkt s vitamínem C večer. Předejdeš tím nežádoucím reakcím.  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.