Kosmetika

Revolution Skincare 2.5% Glycolic Acid pleťové tonikum 200 ml

Tonikum Revolution Skincare 2,5% Glycolic Acid podporuje regeneraci pokožky a odhaluje jasnou a zářivou pleť.

*Sleva 20% při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu označených produktů značky REVOLUTION SKINRCARE v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Revolution Skincare 2.5% Glycolic Acid pleťové tonikum 200 ml

50131857

Úvod

Je vaše pleť unavená, mdlá a jako bez života? Pak vyzkoušejte Revolution Skincare 2,5% Glycolic Acid – exfoliační tonikum, které podporuje regeneraci pokožky a odhaluje jasnou a zářivou pleť. Obsahuje antioxidant ženšen, který rozjasňuje pleť. Aloe vera pokožku zklidňuje a vilín napomáhá minimalizaci pórů. Tento produkt je dostupný ve dvou koncentracích: 2,5% pro ty, kteří s kyselinou glykolovou začínají, a 5% pro ty, kteří tuto péči znají a jejich pleť již má vytvořenou toleranci na tuto složku. Užívejte si rozzářenou a svěží pleť každý den!

Hlavní vlastnosti:

  • exfoliační tonikum rozzáří pleť
  • aloe vera zklidňuje podráždění
  • ženšen rozjasňuje pokožku

Použití

Aplikujte na vyčištěnou pleť za pomocí vatového tampónu namočeného v pleťové vodě. Aplikujte na obličej a krk. Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte ráno a večer.


Upozornění

Pokud se objeví zarudnutí nebo podráždění, přerušte používání tohoto produktu. Vyhněte se kontaktu s očima. Pouze k zevními použití. Tento produkt může zvýšit citlivost kůže na UV záření. Používejte ochranu proti slunci při používání tohoto produktu. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.