Kosmetika

Revolution Skincare Aloe Vera & Water Lily Soothing maska na obličej 50 ml

Chladivá maska Skincare Aloe Vera & Water Lily Soothing podporuje hojení, zklidňuje podráždění a podporuje zářivou pleť.

*Sleva 20% při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu označených produktů značky REVOLUTION SKINRCARE v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 28. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Revolution Skincare Aloe Vera & Water Lily Soothing maska na obličej 50 ml

50131860

Úvod

Cítíte, že je vaše pleť unavená a stresovaná? Aloe Vera & Water Lily Soothing maska na obličej zklidňuje a zároveň pleti dodá její ztracenou vitalitu a zářivost. Chladivá maska obsahuje aloe vera, která podporuje hojení a zklidňuje podráždění. Obsahuje také extrakt z leknínu, který zklidňuje a podporuje zářivou pleť. Nedílnou součástí této pleťové bomby je i cukrový extrakt a glycerin, které pomáhají hydratovat pokožku.  

Výsledek:

  • chladí a zklidňuje podrážděnou pokožku
  • obnovuje přirozenou hydrataci
  • navrací pleti vitalitu a zářivost

Použití

Naneste masku na obličej za pomocí oboustranného štětce na masku a vyhněte se oblastem okolo očí. Nechte působit 10–15 minut. Při působení masky můžete pociťovat jemné brnění. Masku po uplynutí doby působení řádně smyjte. Používejte 1x týdně.


Upozornění

Pokud dojde k zarudnutí nebo podráždění, prestaňte produkt užívat. Pouze k zevnímu použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepatří do rukou dětem. Skladujte na studeném, suchém místě bez slunečního svitu. Maska není vhodná pro citlivou pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.