Kosmetika

Revolution Skincare Retinol čisticí krém 150 ml

Čisticí krém Revolution Skincare Retinol zbaví pleť zbytků make-upu a nečistot, a zároveň ji hydratuje a eliminuje známky stárnutí pleti.

335
Doprava zdarma

O produktu: Revolution Skincare Retinol čisticí krém 150 ml

50131883

Úvod

S prvními známkami stárnutí pleti vyzkoušejte řadu Revolution Skincare Retinol! Čisticí krém je odborně formulován tak, aby pomáhal redukovat vzhled jemných linek, vrásek a nerovnoměrného tónu a textury pleti. Tento krém pomáhá rozkládat a odstraňovat make-up a nečistoty, a zanechává pokožku čistou a vyživenou. Ošetřující šípkový olej je bohatý na vitamín C a kyselinu trans-retinovou (známou také jako Tretinoin), která poskytuje úlevu pro zralé nebo problematické pleti. Bisabolol je přírodní uklidňující látka, která pomáhá snižovat zarudnutí a podráždění, takže je ideální pro použití v kombinaci s retinolem. Užívejte si mladistvé a svěží pleti i v pokročilém věku!

Výsledek:

  • čistá a zářivá pleť
  • jemné linie a vrásky jsou redukovány
  • tón a textura pleti je sjednocená
  • pleť je vyživená a hydratovaná
  • pokožka je zklidněná, bez podráždění

Použití

Naneste na suchou pokožku, přidejte trochu vody a masírujte krouživými pohyby. Důkladně opláchněte teplou vodou.


Upozornění

Není vhodné pro těhotné ženy. Zamezte přímému kontaktu s očima. Dojde-li ke kontaktu s očima, důkladně je vypláchněte teplou vodou. Nepoužívejte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku. Pokud dojde k podráždění, prestaňte jej používat. Tento produkt může zvýšit citlivost pokožky na slunce a zejména možnost spálení, podle potřeby používejte opalovací krém. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplotou nad 25 stupňů.  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.