Kosmetika

Revolution Skincare Vitamin C Brightening oční krém 15 ml

Revolution Skincare Vitamin C Brightening oční krém pomáhá zvýšit zářivost očního okolí, rozjasnit pleť a hydratovat ji.

255
Doprava zdarma

O produktu: Revolution Skincare Vitamin C Brightening oční krém 15 ml

50131892

Úvod

Zažijte kouzlo zářivého pohledu! S očním krémem Revolution Skincare Revolution Vitamin C dosáhnete jasnějšího a zářivějšího očního okolí. Hydratační krém na oči s vitamínem C, který je proslulý svými schopnostmi zvýšit jas pleti, pomáhá rozjasnit a hydratovat oční okolí. Obsahuje avokádový olej a skvalan, které pokožku vyživují, niacinamid, který pomáhá vyrovnat a zesvětlit tón pleti a snížit výskyt tmavých kruhů, kyselinu hyaluronovou, která pleť hloubkově hydratuje a glycerin, který pomáhá vázat vodu k pokožce, aby zůstala déle hydratovaná. Díky jemné přírodní vůni se stane aplikace tohoto krému příjemným momentem vašeho dne.

Výsledek:

  • prozářené oční okolí
  • hydratovaná pleť
  • kruhy pod očima jsou méně viditelné

Použití

Pro dosažení nejlepších výsledků naneste jemně pod oči, špičkou prstu podél orbitální kosti, aniž by se pokožka natahovala.


Upozornění

Prestaňte používat, pokud dojde k zarudnutí nebo podráždění. Zamezte přímému kontaktu s očima. Pokud dojde ke kontaktu s očima, důkladně je vypláchněte vodou. Pouze k zevnímu použití.  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.