Kosmetika

Revox Japanese Ritual Moisturising pleťové tonikum 120 ml

Značka: REVOX

Revox Japanese Ritual Moisturising pleťové tonikum zajišťuje optimální hladinu hydratace pleti a obnovuje její přirozenou záři.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Revox Japanese Ritual Moisturising pleťové tonikum 120 ml

50131911

Úvod

Proměňte svou každodenní rutinu péče o pleť v relaxační rituál krásy. Produktová řada Japanese Ritual je inspirována japonskou kulturou a jejich tajemstvím mladistvého vzhledu. Poddejte se vůni třešňových květů a malebných rýžových polí. Japanese Ritual Moisturising pleťové tonikum Moisturising je hydratační pleťové tonikum obohacené o vysoce koncentrované vyživující esence, jako je květ japonské třešně, granátové jablko, rýžové mléko a kyselina hyaluronová. Zajišťuje optimální hladinu hydratace pleti a obnovuje její přirozenou záři. Přispívá ke zpomalení stárnutí pokožky, rychle se vstřebává a zanechává příjemný pocit na pleti. Květ japonské třešně je v Japonsku považován za elixír mládí a svěžesti, má uklidňující účinky. Extrakt z granátového jablka stimuluje a reguluje produkci kožního mazu. Rýžové mléko má zklidňující účinky a zlepšuje přirozenou pružnost pokožky.

Výsledek:

  • dodává suché pleti optimální hydrataci
  • zklidňuje pokožku
  • zlepšuje pružnost pleti
  • zpomaluje stárnutí pokožky
  • rychle se vstřebává a zanechává příjemný pocit

Použití

Nastříkejte toner na obličej a krk a nechte samovolně zaschnout. Opakujte po každém mytí obličeje, nebo kdykoliv během dne podle potřeby.


Upozornění

Před první aplikací se doporučuje provést test citlivosti. Pokud máte po použití nepříjemné pocity, prestaňte produkt používat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.