Kosmetika

Revox Just Rose Water Avocado Oil oční krém 50 ml

Značka: REVOX

Revox Just Rose Water Avocado Oil snižuje otoky v oblasti očí a redukuje první známky stárnutí. Hluboce hydratuje, zklidňuje a rozjasňuje mdlou pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Revox Just Rose Water Avocado Oil oční krém 50 ml

50131915

Úvod

Když pleť kolem očí začíná jevit první známky stárnutí či dehydratace, sáhněte po krému Revox Just Rose Water Avocado Oil. Hluboce hydratační krém na oční okolí s obsahem avokádového a mandlového oleje a růžové vody snižuje otoky v oblasti očí a redukuje první známky stárnutí. Hloubkově hydratuje, zklidňuje a rozjasňuje mdlou pokožku. Avokádový a mandlový olej chrání pleť před ztrátou hydratace a stimulují její přirozené regenerační schopnosti. Růžová voda čistí a tonizuje pleť, zmírňuje zarudnutí a otoky. Vyrovnává pH pokožky a pomáhá sjednotit tón pleti.

Výsledek:

  • hloubkově a dlouhodobě hydratuje pleť očního okolí
  • snižuje otoky a zarudnutí
  • redukuje známky stárnutí
  • sjednocuje tón pleti
  • tonizuje

Použití

Aplikujte malé množství produktu na pokožku v oblasti očí a jemnými pohyby vklepejte produkt do pleti až do úplného vstřebání. Kombinujte s: Produkty s obsahem kofeinu pro komplexní rutinu péče o oční okolí.


Upozornění

Před první aplikací se doporučuje provést test citlivosti. Pokud máte po použití nepříjemné pocity, prestaňte produkt používat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.