Kosmetika

Revox Just Salicylic Acid sérum 30 ml

Značka: REVOX

Revox Just Salicylic Acid sérum efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky a přebytečný maz. Pomáhá vyrovnat nejednotnou strukturu pleti a odhalit její zdravou svěžest.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Revox Just Salicylic Acid sérum 30 ml

50131920

Úvod

Trápí vás mastící se pleť a její nejednotná textura? Sérum Revox Just Salicylic Acid je roztok s obsahem kyseliny salicylové určený k exfoliaci pleti. Efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky a přebytečný maz. Pomáhá vyrovnat nejednotnou strukturu pleti a odhalit její zdravou svěžest. Kyselina salicylová patří mezi beta-hydroxykyseliny (BHA) přirozeně se vyskytující ve vrbové či březové kůře nebo listech libavky. Je účinným exfoliantem se schopností pronikat skrz kožní maz a ucpané póry a hloubkově vyčistit pleť.

Výsledek:

  • hloubkově vyčistí pleť
  • odstraní odumřelé kožní buňky a přebytečný maz
  • vyrovnává nejednotnou strukturu pleti

Použití

Naneste 4-5 kapek produktu na důkladně vyčištěnou a suchou pleť. Vyhněte se citlivé oblasti okolo očí. Produkt jemně vmasírujte do pleti až do úplného vstřebání. Další produkty nanášejte až v okamžiku, kdy je pleť zcela suchá. 


Upozornění

Tento produkt nekombinujte s dalšími přímými kyselinami. Nikdy produkt nepoužívejte na citlivou, odlupující se nebo poškozenou pokožku. Při používání se vyhněte přímému slunečnímu záření a používejte sluneční ochranu s vysokým faktorem.  Abyste zabránil/a přílišnému pronikání kyseliny do pokožky, před použitím pleť nijak nedrhněte a neexfoliujte. Před prvním použitím se doporučuje provést test citlivosti. Naneste 1-2 kapky produktu na pokožku v oblasti ohybu lokte. Vyčkej 24 hodin, pokud nedojde k podráždění, lze produkt bezpečně používat. Nikdy produkt neaplikujte na zanícenou, spálenou nebo jinak podrážděnou pokožku. Pokud po aplikaci cítíte nepříjemný pocit pálení nebo píchání, okamžitě produkt smyjte velkým množstvím vody. Pokud pálení přetrvává, vyhledejte lékařskou pomoc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.