Kosmetika

CeraVe Čisticí pěnící gel 1000 ml

Značka: CERAVE

Čisticí pěnící gel pro normální až mastnou pleť. Odstraňuje přebytečný kožní maz, čistí a hydratuje bez porušení ochranné kožní bariéry.

20 % sleva při 2 kusů Při nákupu minimálně 2 kusů produktů značky CeraVe získáte na tyto produkty slevu 20 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
775

Cena za 1 litr: 775,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: CeraVe Čisticí pěnící gel 1000 ml

50108535

Úvod

Čisticí pěnící gel Cerave je svým složením vhodný pro normální až mastnou pleť. Jemně čistí a odstraňuje nadbytečný kožní maz, aniž by při tom nabourával ochrannou kožní bariéru. Pokožka u dospělých i dětí bude při pravidelném používání zářit zdravím, čistotou a svěžestí.

Výsledek:

  • čistí a hydratuje pokožku
  • odstraňuje přebytek kožního mazu
  • podporuje ochrannou kožní bariéru pokožky

Složení:

Šetrné hypoalergenní složení bez mýdla a parfemace zaručí, že gel můžou používat lidé s normální až mastnou pletí, bez rizika podráždění či zarudnutí pokožky. Produkt je obohacen o kyselinu hyaluronovou, niacinamid a esenciální ceramidy. Tyto látky společně jemně vyčistí pokožku, důkladně ji hydratují a vyživují a odstraňují přebytek kožního mazu.

Použití:

Gel lze použít na obličej i celé tělo. V dostatečném množství jej naneste do dlaně a rovnoměrně vmasírujte do pokožky. Nechejte chvíli působit, poté důkladně opláchněte čitou vodou. Vyhněte se kontaktu s očním okolím. Gel můžou pravidelně každý den používat nejen dospělí, ale i děti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.