Potravina pro zvláštní výživu

Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa 6x200 ml

Značka: HIPP

Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa je kojenecké mléko v tekuté formě připravené k okamžitému podávání. Na lahvičku lze nasadit standardní mléčnou savičku.

Velikost balení

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

449

Cena za 1 litr: 374,17 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa 6x200 ml

50125590

Úvod

Mléčná výživa pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa je kojenecké mléko v tekuté formě připravené k okamžitému podávání. Má vyvážené složení inspirované mateřským mlékem a optimalizované dle věku dítěte. Obsahuje z cukrů pouze laktózu, stejně jako mateřské mléko: Vaše dítě můžete krmit tak často a tolik, kolik potřebuje.

Praktické řešení, které šetří Váš čas

Mléko je plněné v praktické a znovu uzavíratelné lahvičce. Na tuto lahvičku lze nasadit standardní mléčnou savičku, takže mléko nemusíte přelévat do kojenecké lahve, a dítě můžete krmit přímo. Máte tak připravenou svačinu na cesty a procházky anebo pro případ, že miminko hlídá tatínek či babička.

Hlavní vlastnosti:

  • inspirované mateřským mlékem
  • obsahuje z cukrů pouze laktózu
  • PRAEBIOTIK®: GOS (galaktooligosacharidy) z BIO laktózy
  • obsahuje omega-3 ALA (kyselina alfa-linolenová)² je důležitá pro rozvoj mozku a nervových buněk a tím pro zdravý růst Vašeho dítěte
  • obsahuje omega-3 DHA (kyselinu dokosahexaenovou)², která při denním příjmu 100 mg přispívá k normálnímu vývoji zraku u kojenců
  • vitamíny C a D ², které podporují správnou funkci imunitního systému
  • se železem ², které přispívá k normálnímu rozvoji kognitivních schopností
  • s lahodnou smetanou, která chutná
  • v praktické a znovu uzavíratelné lahvičce


Dávkování

Jedná se o orientační doporučené dávkování. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem. Kojenci potřebují cca 5 jídel/den.

Věk dítěte Množství mléka v ml
od ukončeného 6. měsíce 170 - 200 

Složení

MLÉČNÁ SYROVÁTKA*, voda, odtučněné MLÉKO*, SMETANA*, LAKTÓZA* (z MLÉKA*) rostlinné oleje* (slunečnicový*, řepkový*) galaktooligosacharidy* z LAKTÓZY (z MLÉKA*), emulgátor lecitin*, citronan vápenatý, RYBÍ olej¹, chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny ortofosforečné, draselné soli kyseliny citrónové, L-askorbát sodný + askorbyl-L-palmitan (vitamín C), L-fenylalanin, chlorid sodný, hydroxid hořečnatý, L-tryptofan, síran železnatý, síran zinečnatý, citronan sodný, nikotinamid, DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), síran měďnatý, D-pantothenát vápenatý, retinyl acetát (vitamín A), hydroxid draselný, thiamin hydrochlorid (vitamín B1), hydrochlorid pyridoxinu (vitamín B6), jodičnan draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, síran manganatý, fytomenadion (vitamín K), cholekalciferol (vitamín D), D-biotin, kyanokobalamin (vitamín B12). *z ekologického zemědělství (DE-ÖKO-001) Alergeny: mléko, rybí olej. Baleno v ochranné atmosféře.

Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa 6x200 ml2


Použití

  • Před použitím stačí lahvičku protřepat, během skladování může dojít k mírnému oddělení složek.
  • Není nutno ohřívat, lze ihned podávat.
  • Neohřáté mléko uchovejte v uzavřené lahvi v ledničce a spotřebujte do 24 hodin po otevření.

Upozornění

Potravina je vhodná pouze pro výživu kojenců starších šesti měsíců. Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa má být součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a doporučení uvedená na obale. Podobně jako mateřské mléko obsahují kojenecké výživy sacharidy, které jsou důležitou součástí výživy. Častý nebo trvalý kontakt zubů se sacharidy může způsobit vznik zubního kazu. Proto nenechávejte Vaše dítě pít z láhve po dlouhou dobu a naučte ho co nejdříve pít z hrnečku. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

Hipp 2 BIO Combiotik Pokračovací mléčná kojenecká výživa 6x200 ml2a

¹ jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu, ²obsahuje vitamíny C, D, železo a DHA jako všechna pokračovací mléka.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.