Kosmetika

Alfaparf Milano Semi di Lino Curls Iconic set dárkový set pro vlnité a kudrnaté vlasy

Produktová řada: Semi di Lino Curls
4.0

Alfaparf Milano Semi di Lino Curls Iconic dárkový set pro vlnité a kudrnaté vlasy obsahuje výjimečnou péči s manketti olejem a UV filtry pro výživu a ochranu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Alfaparf Milano Semi di Lino Curls Iconic set dárkový set pro vlnité a kudrnaté vlasy

50132358

Úvod

Potěšte sebe či své blízké luxusní italskou vlasovou kosmetikou. Alfaparf Milano Semi di Lino Curls Iconic dárkový set pro vlnité a kudrnaté vlasy obsahuje výjimečnou péči s manketti olejem a UV filtry pro jejich výživu a ochranu. Součástí balení je Curls Enhancing Low Shampoo 250 ml, Curls Enhancing Condicioner 200 ml a zkrášlující bezoplachový fluid Tekuté krystaly 15 ml pro nevídaný lesk vlasů, jež patří k ikonickým produktům této značky. Tekuté krystaly chrání vlasy před vlhkostí a nepříznivými vnějšími vlivy, které vlasy zmatňují a oslabují. Vlasová řada Semi di Lino Curls viditelně zlepšuje texturu vlnitých a kudrnatých vlasů, zajišťuje jejich hydrataci a chrání vlasy před krepatostí, která je následkem vlhkosti a nežádoucích vlivů ovzduší. Obsahuje manketti olej získaný studenou extrakcí ze semen plodů stromu Mongongo, který vlasy hloubkově hydratuje a zlepšuje jejich pružnost. Veškeré výrobky jsou veganské bez derivátů živočišného původu.

Set obsahuje:

  • Jemný šampon  zvýrazní vlny a kadeře. Jemně myje, hydratuje, zjemňuje vlasy, zlepšuje rozčesávání a odstraňuje krepatost.
  • Kondicionér – možno oplachovat nebo použít jako bezoplachový. Extra lehká konzistence vlasy hydratuje, zjemňuje, zlepšuje rozčesávání a odstraňuje krepatost.
  • Tekuté krystaly – univerzální zkrášlující fluid pro nevídaný lesk vlasů zároveň vlasy chrání před vlhkostí a nepříznivými vnějšími vlivy. Bez oplachování.

Složení

  • Shine Fix a Color Fix Complex – zanechává vlasy nádherně lesklé po celé jejich délce/obsahuje UVA a UVB filtry a dále antioxidanty, které pomáhají chránit barvu, prodloužit její lesk a intenzitu 
  • Technologie Urban Defence Pro – chrání vlasové vlákno před znečištěním vnějšími vlivy
  • Technologie Climate-Proof – ochranná bariéra, která udržuje vlasy optimálně hydratované za jakéhokoliv počasí
  • Manketti olej – vyživuje a hydratuje vlasová vlákna
  • Bio parfemace – parfemace s ovocno-květinovou vůní je přírodního původu a je získávána z obnovitelných zdrojů

Použití

Jemný šampon – naneste do vlhkých vlasů a napěňte. Pečlivě opláchněte. Je-li to nutné, zopakujte. Možno míchat s pigmenty.

Kondicionér – po umytí šamponem naneste do délek a konců a nechte působit 1 až 3 minuty. Promasírujte a pečlivě opláchněte. Pro větší zvýraznění vlasů naneste rovnoměrně do vlasů a proveďte styling.

Tekuté krystaly – naneste několik kapek tekutých krystalů na vlhké nebo suché vlasy. Upravte jako obvykle a neoplachujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.