Ostatní příkrmy

Sunar Ovocná kašička jahoda banán ovesné vločky 120 g

Značka: SUNAR

Sunar Ovocná kašička jahoda banán ovesné vločky obsahuje šťavnaté ovoce a vybrané cereálie, které dítě zasytí a dodají více energie než čistě ovocné kapsičky.

49

Cena za 100 g: 40,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Sunar Ovocná kašička jahoda banán ovesné vločky 120 g

50136872

Úvod

Hledáte sytější svačinku či praktickou večeři pro vaše děťátko? Sunar ovocná kašička s banánem, jahodami a borůvkami obsahuje 53 % vyzrálého šťavnatého ovoce, a navíc vybrané cereálie, které dítě zasytí a dodají více energie než čistě ovocné kapsičky. Přesnídávka obsahuje pouze cukry, které se přirozeně vyskytují v ovoci, a je obohacena o vitamíny a minerální látky. Kapsičku snadno udrží i malé dětské ručky. Děti si tak mohou na kaši pochutnat samy, aniž by se musely prát se lžičkou. I během jídla tak potrénují probouzející se zručnost, a budou nadšené ze své samostatnosti. 

Hlavní vlastnosti

  • ovocno-obilný příkrm pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • sytá svačina, snídaně nebo rychlá večeře
  • neobsahuje přidané cukry

Složení

Ovocné pyré 53 % (banánové pyré 30 %, jahodové pyré 20 %, borůvkové pyré 3 %), pitná voda, ovesná mouka 4 %, drcené ovesné vločky 2,5 %, kukuřičná mouka 2 %, řepkový olej, minerální látky (fosforečnan vápenatý, síran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný), citronová šťáva, vitaminy (C, niacin, E, thiamin (B1), B6, kyselina listová). Alergeny: oves. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

Výrobek je určen k okamžité konzumaci. Po otevření uchovejte balení v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Víčko uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.