Kosmetika

Fc Collagenceutical 30 ml + Pureceutical gel 125 ml

Značka: FC

Výhodné balení obsahuje Collagenceutical biotechnologickou emulzi na vyplnění vrásek 30 ml + Pureceutical gel čisticí gel 125 ml proti jemným vráskám ZDARMA.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Fc Collagenceutical 30 ml + Pureceutical gel 125 ml

50123535

Úvod

Nenechávejte to na přírodě! Collagenceutical biotechnologická emulze na vyplnění vrásek je Váš jednoduchý krok, jak pomoci pleti, aby si uchovala svou krásu. Výhodné balení obsahuje Collagenceutical biotechnologickou emulzi 30 ml + Pureceutical gel čisticí gel 125 ml proti jemným vráskám ZDARMA.

Peptidy a kyselina hyaluronová pro zpevnění pokožky a vyplnění vrásek

  • Collagenceutical: Přípravek je kombinací šesti peptidů, glykoproteinu a kyseliny hyaluronové v lipozomové formě. Hloubkově hydratuje a zpevňuje pokožku, tím zpomaluje procesy stárnutí pokožky. Regeneruje a viditelně omlazuje pleť, zmírňuje vrásky a předchází vzniku nových. Důležitou předností je, že účinek přípravku lze uplatnit neinvazivní cestou bez injekcí.

  • Pureceutical gel: Intenzivní čistící gel proti jemným vráskám obsahuje kombinaci rostlinných extraktů, peptidů a kyseliny hyaluronové v lipozomové formě, která hraje důležitou roli v zadržování vlhkosti a zachovávání integrity struktury pokožky. Gel proti zabezpečuje dokonalé očištění pokožky tváře, přičemž redukuje mimické vrásky a vyhlazuje jemné linie tváře. Tonizuje a zpevňuje pokožku a dodává jí zářivost v každém věku.


Použití

Collagenceutical: 2x denně (ráno a večer). Později pro udržení mladistvého vzhledu používejte přípravek 1x denně. Přípravek je určený pro ženy i muže. Pureceutical gel: Intenzivní čistící gel proti jemným vráskám používejte 2x denně – ráno a večer. Přípravek krouživým pohybem vmasírujte do vlhké pokožky čímž umožníte gelu, aby se dostal až do nitra pokožky. Následně po aplikaci si obličej opláchnout vlažnou vodou a jemně osušte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.