Doplněk stravy

Leros Kopřiva 20x1 g

Značka: LEROS

Leros Kopřiva 20x1 g je bylinný čaj s natí kopřivy, která podporuje vylučovací funkci ledvin, dodává tělu energii a vitalitu a napomáhá přirozené obranyschopnosti. V nálevových sáčcích.

59

Cena za 100 g: 295,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Kopřiva 20x1 g

50130790

Úvod

Kopřiva jako královna bylin. Leros Kopřiva 20x1 g je porcovaný bylinný čaj s natí kopřivy. Říká se, že kdybychom docenili všechny blahodárné účinky této žahavé byliny, nechali bychom ji růst místo květin v našich zahrádkách. Zahradníci považují kopřivu za plevel, bylinkáři za poklad. Ne náhodou ji nazývají „český ženšen“. Kopřivový čaj podporuje činnost ledvin a vylučování vody z organismu. Používá se také při jarních očistných kúrách. Čaj má jemnou bylinnou vůni a lehounce trávovou chuť bez hořkých a svíravých tónů.

Hlavní účinky kopřivy:

  • přispívá k normální funkci prostaty
  • příznivě ovlivňuje vylučování vody z organismu a činnost ledvin
  • osvěžuje tělo, dodává energii a vitalitu
  • napomáhá přirozené obranyschopnosti
  • přispívá k normální činnosti cévní soustavy a pomáhá při pocitu těžkých a unavených nohou
  • přispívá k normálnímu stavu kloubů a dýchacího systému
  • pomáhá udržet normální stav kůže

Dávkování

1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut. Čaj se připravuje vždy čerstvý. Jako doplněk stravy se pije 1 šálek denně.


Složení

Nať kopřivy (Urticae herba) 100 %.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte při přecitlivělosti na kopřivovou nať. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Pitná kúra může trvat maximálně 10 dní, nejdříve po 3 týdnech je možno kúru opakovat. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neobsahuje konzervanty, lepek, umělá sladidla. Vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.