Kosmetika

Gillette Venus Smooth dárková sada 3 ks

Značka: GILLETTE
Produktová řada: Venus

Dárkový set pro hladkou pokožku obsahuje holicí strojek Venus Smooth, náhradní holicí hlavici a gel na holení Satin Care pro citlivou pokožku.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Gillette Venus Smooth dárková sada 3 ks

50132865

Úvod

Dopřejte svým blízkým hladkou pokožku pro každou příležitost s dárkovou sadou dámského holicího strojku Venus! Set obsahuje holicí strojek Venus Smooth, náhradní hlavici a gel na holení Satin Care pro citlivou pokožku. Holicí strojek má 3 břity, které zajišťují hladké oholení, a zvlhčující pásek obohacený rostlinnými oleji usnadňujícími skluz. Jeho ergonomická rukojeť je vyrobena ze 30 % z recyklovaného plastu. Pokrokové zvlhčující látky gelu na holení Satin Care Sensitive Aloe Vera Glide zaručují úžasný skluz holicího strojku, čímž chrání citlivou pokožku před podrážděním při holení. Díky tomu je pokožka po každém holení hebká a saténově hladká. Všechny holicí hlavice Venus lze používat se všemi rukojeťmi holicího strojku Venus, s výjimkou Simply Venus.

Výsledek:

  • dokonale oholená a hebká pokožka
  • hladký skluz strojku po pokožce
  • krásný dárek pro každou ženu

Gillette Venus Smooth 3ks dárková sada 3 ks5


Složení

Dárková sada obsahuje holicí strojek Venus Smooth, náhradní holicí hlavici a gel na holení Satin Care pro citlivou pokožku.


Upozornění

Gel na holení: Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 9,0 % hmotnosti náplně je hořlavých.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.